Söndag och nya grannar!

Hej på er!
Vi har gråmulet väder här idag och lite duggregn då och då. Riktigt tråkväder men det kunde varit värre, eller hur?
Barnen har fått duscha och jag ska göra lunch till oss alla nu. Kadir sover på soffan och Adem leker med sitt duplo. Vad gör ni denna söndag? Vad har ni för väder?

Vi har förresten nya grannar som flyttar in i lägenheten ovanför oss just nu. Det verkar vara ett trevligt par men tyvärr inga barn vad vi har förstått det som. Kadir har bara träffat dem lite snabbt men vi ska bjuda in dem på fika eller middag en dag sedan när de har börjat känna sig som hemma här. Bra och trevliga grannar tycker jag är jätteviktigt. Man behöver inte umgås eller hälsa precis hela tiden på varandra men det ska kännas tryggt att ha dem runt omkring sig. Jag vet att jag kan få hjälp av mina grannar om jag skulle behöva eller har något problem i lägenheten. Och när vi inte är hemma så har dem ett extra öga, och öra, mot våran lägenhet.

Nej, dags för lunch nu. Och under tiden lyssnar jag på lite härlig good-feeling-musik från Beyoncé, som denna videon här nedan. Ha en bra söndag!

 

4 kommentarer

 1. Goda granar är guld värt!
  Här i södra Spanien är det soligt och vackert. Kommer nog att bli dryga 20 grader på terrassen under dagen. Ska bli en slödag, hade jag tänkt. Har varit ute på äventyr!
  Ha det bra!

 2. Hejsan! Jobbhelg är det vi har varit ute på promenad i det vackra vädret. Nu ska vi fixa lite lunch. Kram till er

 3. Hej Louise! Snöar i Karlskoga. Det är -4 och grått. Härligt med söndag. Kram

 4. Hej Louise!

  Hos oss är -8 idag och fruktansvärt halt, halkade här utanför,men jag lyckades behålla balansen :).
  Denna söndag packar jag inför resan till Turkiet imorgon 🙂
  Vi ska ner till Alanya och jag hoppas på lite varmare väder än här hemma.
  Ha det bra

Kommentera