Söndagskänslan!

Söndagskänslan. Aaaah, den känslan är härlig dagar som dessa. Jag vet inte hur det är med er men när jag har haft en vecka med riktigt dåligt med sömn, sjukdomar, snoriga näsor, barn som skriker och är missnöjda, sjukhusbesök, knappt tvättat håret och så vidare. Då känns det så himla bra att bara sitta i soffan, mannen tänder brasan, barnen är friska och håret är nytvättat. En kopp te i ena handen och någon turkisk tvserie på tv. Den känslan är oslagbar ibland.

Jag välkomnar nya veckan med stora förhoppningar. Blir det lite sol på det så ger jag en high five till den som vill.

Kök-Turkiet

3 kommentarer

  1. Jag föredrar lördagen när man kan känna att man kan va uppe lite längre. Nu blir det inget jobb för min del imorgon för jag är sjuk. Annars är det ingen höjdare att gå ut 5.20 till bussen en måndags morgon och känna att det är en evighet till fredag!!. Man lever för helgerna

  2. Så du förstår handlingen i Turkisk serie?
    Här i Sverige ser vi på Paramparça! Anne (morsan) och jag är helt fast.

    1. För det mesta gör jag det. Turkiska serier är så himla långa, ca 2 timmar per avsnitt. Paramparca (förväxklingen) har dem kortat ner och lagt ut för att visas varje veckodag i Sverige vilket jag tycker är bättre. Här visas den 1 gång i veckan och då alltså ca 2 timmar långt avsnitt per gång.
      Just den serien såg jag bara första veckan när den började i Sverige, tyvärr har svt inte rättigheter att visa den utanför Sverige och här i Turkiet är den nog inne på säsong tre eller fyra nu. Sverige har ju köpt in ytterligare 100 avsnitt som kommer visas i höst sen. Långt dit men håll till godo 😉

Kommentera