Semla i Turkiet!

Igår var en minst sagt intensiv dag och barnen fick lite med sömn men massa lek istället. Efter lunch så åkte vi hem till Sofie för att fika och träffa vänner. Precis när vi börjat åka så inser jag att min citronkladdkaka står kvar på diskbänken hemma så vi köpte med oss lite kakor och klämmisar till barnen på Migros så att vi inte kommer helt tomhänta.
Förutom jag och barnen så var det även Maria, Monica, Camilla och hennes dotter Elis som var hembjudna till Sofie och Efe. Och jag hade i förväg fått reda på att det skulle bli semlor till fikat. Med mandelmassa som är så gott. Ni som läst min blogg länge vet att jag älskar semlor. Nu minns jag inte helt säkert om jag åt någon förra året eller inte eftersom jag inte var i Sverige vid semle-tiden. Jag är osäker på om jag åt en hos Sofie även det året annars blev det nog ingen förra året. Vilket fall som helst så var det verkligen supergott och jag verkligen njöt av fikat, och sällskapet såklart. Dessutom serverades det svenskt kaffe till. Bättre kan det inte bli, eller hur?

Efter ett par timmars prat, skratt, gott fika och massa lek så åkte vi hem igen. Jag var helt slut men min energi var definitivt påtankad. Så tack alla inblandade och extra stort tack till Sofie som alltid lyckas med så otroligt gott fika.

Semla-TurkietLouise-s

1 kommentar

Kommentera