Äntligen söndag!

Äntligen söndag. Jag gillar söndagar och just denna dag så skiner solen vilket gör mig extra glad. Vi har haft en riktig trist vinter hittills när det kommer till vädret tycker jag. Eller jag ska inte klaga, vi har haft fint väder också men fler molniga och regniga dagar än vanligt känns det som. Positivt ändå att det inte har känts så kallt, än. Fast jag ska nog inte säga för mycket för det är nu det brukar bli jättekallt innan det vänder igen. Andra veckan i februari ser ut att bli kall, men sånt kan ju ändras.
Men just idag och igår så har vi jättefint och soligt väder med temperatur på uppemot 18 grader i skuggan. Inte helt fel.

Idag åkte Kadir och Adem iväg med Kadirs familj upp mot bergen. De skulle grilla och umgås, och se lite snö var det nog tänkt. Jag och Esma stannar hemma. Dels för att jag inte alls är intresserad av att se snön. Jag är svensk, skyllde jag på. Men största anledningen är för att Esma precis har varit så himla dålig i förra veckan, hostat och feber, så jag vill faktiskt inte dra med henne när vi inte ens har vinterskor som hon kan gå runt i. Hon är inte jätteintresserad av att sitta i min eller Kadirs famn halva dagen. När man väl har lärt sig gå och springa runt så är det klart att man vill göra det hela tiden, inte sitta still.

Vi får åka dit när vi har köpt ett par vinterskor till henne eller när det är lite varmare och hon kan ha sina skor som hon har i vanliga fall, här i Manavgat där vi inte har snö.
Medans dem andra är iväg på äventyr så har jag och Esma haft en långdragen frukost, hon har sedan fått duscha och jag har hängt ut alla våra täcken på balkongen så att de vädras och luftas.

Vad ska ni göra för roligt idag, har ni några planer för dag?

 

Vår lilla långhåriga Esma med noll lockar i fram men korkskruvar i nacken.

16110875_247045485734608_7569659136535691264_n14590881_1654618471504898_3649392471135223808_n

Avslutade frukosten så här och verkligen njöt av solen som skiner in i vardagsrummet.

4 kommentarer

  1. Låter skönt med sol och 18 grader, vi hade toppenfint med strålande sol igår men idag är det dimmigt och regnet hänger i luften. Jag försöker kurera mig från en envis förkylning med mycket te och apelsiner. Iofs är jag glad så länge dottern slipper att bli sjuk…!
    Njut av söndagen, kram!

    1. Hoppas verkligen att ni håller er friska ett tag. Vi går ju igenom precis samma sak känns det som. Var tredje vecka slår det till med någon hosta, influensa, öroninfektion etc. Precis i denna stund, peppar peppar så mår mina barn bra. Och nu är Adem hemma från förskolan en vecka så det blir intressant att se om han är frisk hela veckan eller om vi ändå lyckas dra på något. Hade han inte varit så glad i förskolan som han är så hade jag nog haft honom hemma istället. Låt 2017 bli ett år av mindre sjukdomar och att din mamma också blir bättre. Ha en bra söndag!! Kram

  2. Klokt att ni inte följde med då så hon slipper bli sjuk. Snö har man väll sett nog av i sitt liv. Fast ändå kan jag bli rätt nostalgisk när jag tänker på att promenera i knarrande snö, och ändå HATAR jag svensk vinter. Vi åkte till Sali pazari och Novada idag, andra söndagen i rad som vi åker för att handla på en söndag. Big mistake!

  3. Tack så mycket, Louise! Ja, låt 2017 bli ett friskare år… jag håller tummarna för att Adem och hela familjen lyckas hålla er krya under ledigheten! kram

Kommentera