Snö och vinter i Turkiet!

Jag är van vid att vakna ett par gånger per natt för att Esma vaknar och vill äta. Jag har gjort det i över ett års tid nu så jag förväntar mig inte att få sova en hel natt. Men det är okej, det funkar och jag vet att det inte alltid kommer vara så här. Jag kommer få mina 8 timmars sömn och jag kommer få sova mer än 4 timmar i taget. Men i natt var det verkligen en av de jobbigaste nätterna sen Esma föddes. Hon fick feber igår kväll och var allmänt ledsen. Jag tror och hoppas att det är hennes tänder som är på gång. Eller någon utvecklingsperiod.

Vilket fall, när jag vaknade för 25e gången i natt vid 04-05 tiden så passade jag på att kolla Facebook och fick se den här videon här nedan från en sida som heter “Välkommen till Turkiet”
Snötäckt Turkiet är inte den bild man har kanske när man besöker medelhavskusten en dag i Juli. Men så här kan det se ut under vintern på väldigt många platser i detta land.
Och visst ser det fantastiskt vackert ut? Som en saga, ett vinterland.

3 kommentarer

  1. Hej
    Är ny här på bloggen och skulle gärna vilja veta lite mer “historia”; hur & när du träffade din man, flytt till Turkiet, språk, kulturkrockar, hur länge du har bott i Turkiet, framtidsplaner mm. mm. Du kanske redan har gjort ett sånt inlägg som du kan länka till!?

    1. Hej Jonna! Vad kul att du har hittat hit. Jag har bloggat i 10 år och bott i Turkiet i snart 8. Men just denna blogg är från 2012 och det är samma år som jag och min man köpte våran lägenhet, förlovade oss och jag blev gravid. Jag tror inte jag har ett samlat inlägg om just allt detta men använd sökfunktionen här på bloggen så kanske du hittar några intressanta inlägg. Och annars så skriver jag om både nutid men också dåtid ibland så det kanske kommer upp i ett inlägg framöver. Våran största framtidsplan är väl att få igång våran nyöppnade butik ordentligt. Den ligger inne på ett hotell som heter Side Royal Paradise så har du vägarna förbi Side någon gång så säg till så kanske vi ses. Hoppas att du kommer fortsätta läsa. Ha en bra onsdag! Kram Louise

  2. Kan tänka mej att Turkiet som är så pass stort har många olika miljöer. Samma som hos mej i Spanien, snöklädda toppar bara några kilometer från Medelhavet. Inte heller vad sommarturister tänker sej.
    Hoppas du får lite sömn och att febern sjunker. Inte kul när barnen är sjuka.

Kommentera