Fredagen hos oss!

Hej på er, har ni fredagsfeeling?
Jag har både igår och idag gått runt och tänkt att det är söndag men nu är det i alla fall fredag och det känns bra. Vi har det jättekallt hos oss idag. 8-9 grader men framför allt kalla, starka vindar. Solen skiner och det är så skönt. Och än så länge har vi inte haft det så jättekallt inomhus den här vintern men jag vet att vi kommer få det kallare i en kort period innan det vänder igen och DÅ börjar vi få vår. Om någon frågar mig när man ska undvika Side och Manavgat, när det kommer till vädret, så säger jag januari och februari. Men framför allt januari. Det är en rätt tråkig månad men å andra sidan har den varit helt okej i år. Och än så länge helt okej väder, lite regn och trist men det hade kunnat vara värre.

Idag har Kadir varit hemma med oss nästan hela dagen och nu har han och jag precis förberett och gjort klart en kycklinggryta som ska tillagas i ugnen en timme eller två.
Medans barnen sov middag i eftermiddag så var jag iväg och handlade mat. Det är sällan jag åker helt utan barn så det kändes som om jag hade glömt något. Men också väldigt skönt.

Jag tror vi kör på vårat fredagskoncept med popcorn efter middagen ikväll. Tänk att Adems vinterlov snart redan är över. På måndag börjar hans förskola igen och i veckan blir det födelsedagstårta för Kadir. Han fyller 31 år fast enligt hans körkort, idkort och allt annat så fyller han bara 30. Ni kan läsa om varför det är så i det HÄR inlägget
Fredagsfeeling al’a Adem. Okej, detta var när Måns hade vunnit ESC men ändå. Det är väl så vi känner nu när det är fredag och helg. Sverige

3 kommentarer

  1. Hej! Vad härligt med fredagsfeeling och fredagsmys. Jag har en lite speciell fredagskänsla idag. Dottern åkte just iväg med sin pappa till farmor och farfar över helgen och jag inväntar mina bästa kompisar som kommer på besök över helgen. Tjejhelg med bubbel, brunch, vin, shopping och en heeel massa snack! Ska bli så kul och jag ska även njut av att sova hela nätter.. 🙂 skönt när jag vet att dottern har det bra och blir bortskämd hos farmor och farfar. ha en skön helg! Kram!

  2. Hej !
    Härligt med fredag jag njuter o har uppskatta kvällen här blev det tacos

    1. Hej. Heter Rebecca och vi har tänkt åka till side i slutet av april. Varit i side 3ggr innan. Vi älskar side. Men lite oroliga att dit nu när vi har en pojke på 3 år som ska med. Är det oroligheter i landet något vi ska va vaksamma på? Med vänlig hälsning, Rebecca

Kommentera