Börja om!

Måndag och jag känner att nu vill jag ta sats och ladda om. Vända känslan från dåligt eller irriterande till bra och positivt. Och när det är en ny vecka, eller bara en ny dag ibland, så är det ett bra tillfälle att just börja om.
Håller ni med mig? Har du något du vill börja om med så är idag en bra dag att göra det på.

Jag tänker mig att man ska må bra inifrån för att få energi och då är det perfekt att börja med god mat. Så nu blir det spagetti och köttfärsås till mig och Esma. Adem är på förskolan och Kadir är på jobbet.
Ha en bra dag kära läsare! Och tack för peppen i förra inlägget.

10005175_259435387721674_1112547228_n

1 kommentar

  1. Alltid gött med känslan av att rensa ut lite gammalt och ladda om. Hann inte kommentera i förra inlägget angående din blogg. Jag började läsa för sådär en två år, hittade bloggen när jag googlade efter recept på turkisk mat. Kommer ihåg att jag då, efter att ha backat och läst typ hela bloggen, att jag tyckte din blogg var så mysig och bjussig. Du bjuder på dig och din familj och ert liv utan att vara privata. Personlig med inte privat. Det känns som om du skriver från hjärtat och jag får känslan av att du är en väldigt härlig person som jag gärna följer. Fortsätt skriva som du gör (gärna mer recept!), när livet består av förkylda barn, tvätthögar och förskola så är ju det såklart en stor del av en personlig blogg 🙂 ha en bra dag med din omstart! Kram

Kommentera