Lågsäsong just nu! 

img_20170201_104939_192.jpg

Just nu hemma hos oss. Esma sover medans vi precis har druckit kaffe. Nu är det lågsäsong här i Side så Kadir tar lediga dagar med oss. Igår var han i våran butik och fixade lite. Istället för att bara sitta och vänta på att eventuellt någon hotellgäst kommer och handlar så är Kadir hemma med oss mer och har lite familjetid. Just nu har hotellet, Side Royal Paradise där våran butik finns, ungefär 30-40 rum uppbokade så det är inte alls mycket. Och de flesta går ut på promenad om dagarna när det är så soligt väder. Och soligt väder har vi verkligen haft den senaste veckan. Helt underbart! 

3 kommentarer

  1. Hejsan Louise! Vet ej om jag frågat redan, men lyssnar du på turkisk musik? Har du en favorit sångare? Jag älskar turkisk musik även om jag inte fattar ett ord. Ha en trevlig kväll.

    1. Hej! Jag lyssnar faktiskt knappt aldrig på turkisk musik. Oftast spelar jag Sveriges radio p3 eller p5 här hemma när jag fixar i köket, lagar mat och så. Eller någon podd, det lyssnar jag flera gånger i veckan på. När jag får tid över nu i vår så ska jag skriva ett inlägg om mina favoritpoddar hade jag tänkt.
      Men turkisk musik är väldigt vacker och man måste nästan inte kunna förstå språket då. 🙂 Kram!

  2. Åh soligt väder;) det är så länge sen vi hade sol här nu så har nästan glömt hur den ser ut;( hihi;) grått grått dagarna i ända,längtar efter våren nu! Men det kan ju dröja ett par månader än;( Längtar ner till Side och har äntligen bokat resan,då blir det ett besök till er butik för lite shopping;)Kramar<3

Kommentera