Födelsedagsfirande idag!

Det känns som om vi har haft en “favorit i repris” från nyår även fast att det inte direkt är någon favorit. Sen i eftermiddags tills för någon timme sedan så har vi haft strömavbrott här hemma. Alltså jag skrattade nästan åt det och frågade på skoj om Kadir hade glömt att betala elräkningen igen.
Det hade han inte, som tur är, och trappuppgången, våra grannar och även grannhuset var också utan ström ett par timmar såg vi. Exakt varför vet jag inte men jag är inte ett dugg förvånad. Det är SJÄLVKLART att det skulle hända just idag. För precis som på nyår så hade vi planer att använda ugnen ikväll.

Idag är nämligen ingen vanlig dag utan det är Kadirs födelesdag. Hurra, hurra, hurra!
Hela 31 år gammal (30 på pappret men det går iaf inte jag efter, han är 1 år äldre än mig vare sig han vill eller inte)
Vi skulle gemensamt göra en tårta/kaka ihop men ja, vi var utan el ett par timmar så det blev en kaka i ugnen nu sent ikväll istället. Jättegod den med men inte som vi hade tänkt. Tur att jag har en man som inte vill bli firad så stort eller seriöst. Lite kaka och trevligt sällskap är allt som behövs sa han och jag hoppas att jag var trevligt sällskap.

Nu är klockan snart midnatt och jag måste förbereda Adems skolväska för förskolan imorgon. Tänk att det redan är fredag, tiden flyger iväg.
God natt!

Kadir
Födelsedagsbarnet med hans eventuellt trevliga sällskap idag, en tid innan barn och giftermål var inräknat.

1 kommentar

  1. Hej Louise! Hälsa Kadir Grattis på födelsedagen;) god natt o sov gott;) kram<3

Kommentera