Dagens fyndköp!

Heeeejsan! Hur mår ni?
Jag mår toppen. Solen skiner, jag har fika kvar sen igår till mitt kaffe som jag ska dricka nu och jag har dessutom redan hunnit göra ett fynd idag. Ni vet ju att jag älskar när det är rea. Men jag älskar också saker, prylar och produkter som gör livet lättare för mig. Nu menar jag sånt som inte är en sådan stor sak egentligen men det känns bara jättebra.

För ett tag sedan så annonserade flera matbutiker om att de sålde en slags hylla som man har i köksskåpen för att ställa ex. glas eller tallrikar ovanpå varandra och utnyttja utrymmet uppåt i skåpen. Ni har säkert sett sådana själva, jag kan tänka mig att ex. Ica Maxi, Ikea eller Lagerhouse kanske säljer sånt.
Och jag tycker att det kunde vara världens bästa idé för mig att köpa eftersom jag inombords ofta tänker att vi har för små skåp och ingenting får plats, med en viss irritation. Men dessa som matbutikerna sålde var ganska simpla, i plast och inte särskilt stabila. Men idag, kära vänner så åkte vi iväg till en annan butik och jag hittade en sådan hylla i två varianter.
En något billigare, och vinglig, i plast. Och en lite dyrare i metall. Jag tog den sistnämnda, monterade ihop den här hemma och är så himla nöjd nu. Och som ni vet så kan jag bli väldigt glad för små saker. Som detta. Mitt nya fynd!

Så det var dagens tips från mig och en väldigt lång utläggning om en sådan simpel sak men vilket fall, jag är nöjd och glad.

hyllplan_kok
Taadaaa.

Annars då. Kadir jobbar, Adem är på förskolan och Esma sover. Det är som det brukar vara med andra ord. Jag ska städa undan i köket och börja laga dagens lunch snart. Det blir något enkelt med kycklingfilé och potatis tror jag. Ikväll blir det fredagsmys med popcorn efter kvällens middag och imorgon om solen skiner så tar vi oss ut till någon lekpark hela familjen är det tänkt.

3 kommentarer

  1. Exakt likadana finns på Ikea. Finns det Ikea i Antalya?
    Ha det gott! Kommer ner om några veckor igen.

    1. Turkiet älskar att kopiera 😉 Nej, inte än men nästa år så öppnar Ikea i Antalya så då kommer jag definitivt åka dit. Kanske inte för att köpa något sånt här men däremot hoppas jag att dem har ett stoooooort lager med matprodukter. 🙂

Kommentera