Goda nyheter inför årets säsong!

Hejsan!
Förlåt för detta lilla korta avbrott från bloggen som varit. Det har verkligen varit fullt upp precis hela tiden och idag när jag hade lite tid till bloggen så var jag bara helt slut så jag hade inget kul att blogga om. Trött=dålig inspiration och kreativitet.

Nu har jag sådär 5 minuter mellan hämtning på förskolan och förberedande av mat så jag tänkte passa på att egentligen bara skriva hej. Meeeeen…så måste jag bara dela med mig.
Jag fick precis så himla bra nyheter från en vän till oss. Något som jag tror kommer gynna er läsare som besöker Turkiet och Side i sommar och som framför allt vill besöka våran butik.
Jag har inte skrivit så mycket om butiken och inte visat några bilder ännu. Men jag väntar ut det lite till det att säsongen är igång. Om en månad ungefär så kommer vi ha vår hos oss och då blir det mer besök i våran butik på hotell Side Royal Paradise. Jag har inte varit där sen innan jul faktiskt men Kadir är där varje vecka i alla fall.
När våren är här så blir det mer trevliga bilder att visa upp, tillskillnad från idag då det regnar och är allmänt grått och tråkigt väder. Och då, i vår, kommer vi också ha mer ordning, satt upp mannekängerna på ett bättre sätt och framför allt köpt in lite vårnyheter som i detta nu tillverkas. Jag ser fram emot att få känna och klämma på alla nya kläder vi köper in.
Det är inte svårt att ta sig till hotellet där våran butik finns. Dolmus (de vita stadsbussarna) går förbi hotellet och det är bara att hoppa av och på dem. Men förhoppningsvis så har vi också ett annat, väldigt trevligt alternativ för er som inte vill åka buss.
Men mer om detta senare i vår alltså.

Nu är det dags att göra lite ris till kvällens middag. Kadir har en gryta med kött som tillagas på våran braskamin just nu. Det blir jättegott en regnig dag som denna.

Ha en bra måndagskväll kära läsare!

hotell-royalparadise
Adem på hotellets utomhusscen i höstas när vi var och hälsade på Kadir i butiken.

4 kommentarer

  1. Hej Louise!
    Lite nyfiken jobbar Kadir kvar i Marias butik eller är han bara i er. Tänkte det är lite kunder nu så det inte lönar sig än. Ni måste ju leva. Du behöver inte svara om jag kanske är för nyfiken. Ha det bra. Kram

    1. Hej Cissi! Nej han slutade i början av September. Vi har inte räknat med att de ska ge särskilt mycket inkomst och väldigt mycket utgifter de första månaderna. Från början trodde vi dessutom att hotellet skulle vara stängt januari och februari men det är öppet året om. Just nu och en månad framöver så är det väl som absolut sämst med försäljning men sedan drar det igång och förhoppningsvis så kommer butiken vara omtyckt av hotellets gäster. (och några av mina bloggläsare) Så vi vet att det framför allt första året kommer vara tufft, att vintern kommer vara seg men att det kanske är helt okej under sommarhalvåret. Det är lite så det funkar för de flesta jobben inom turismen här. 🙂 Du får säga till om du har vägarna förbi, Jag har tänkt att försöka finnas i butiken så mycket det går när mina bloggläsare kommer dit. 🙂 Kram

    1. Ja, det ska bli kul att visa och skriva mer om det när säsongen är igång. Och sen måste du säga till om ni bokar resa, i år eller något annat år, så att vi kan ses och säga hej på riktigt. 🙂 Kram

Kommentera