Vi laddar för soligt väder och lekpark!

God morgon! Hoppas att ni alla har sovit gott. Både Kadir och jag vaknade på jättebra humör idag. Inte för att vi brukar ha något dåligt morgonhumör annars men idag var det sådär extra bra, hjärtligt och trevligt. Lite intressant ändå för jag har världens tandvärk. I 3-4 dagar nu så har jag vaknat och haft ont i munnen eftersom jag har en visdomstand som just nu håller på och kommer upp. Och det gör så himla ont men bara på förmiddagen. Jag är glad över att man inte minns när alla tänderna skulle upp ur tandköttet när man var liten bebis.
Och jag tittar på Esma nu och tänker “Jag förstår varför du inte vill sova om nätterna och ibland är på dåligt humör.” Det gör ju skitont!

Just nu väntar jag faktiskt på att solen ska komma fram. Vi ska få fint och framför allt varmt väder idag så jag har bett Kadir ta moppen till jobbet så att Esma och jag kan ta oss ut till någon rolig lekpark lite senare idag. Just nu har vi lite halvdisigt och molnigt väder så hon får nog sova en stund nu på förmiddagen istället så åker vi senare i eftermiddag.

Hoppas att ni har en bra dag och kom ihåg, Imorgon är det fredag och sen blir det helg!

Esma_sol_turkiet
Esma laddade för soligt väder redan igår. Solglasögonen fick Adem från Bettan förra året och igår fick Esma prova dem.

2 kommentarer

  1. Go morgon Louise! Det låter underbart med sol,här snöar det och har snöat nonstop sen i tisdagsnatt;( vintern kom helt plötsligt till Skåne! Idag är det 100 dagar tills vi kommer ner till Side;) längtar nåt otroligt tills dess,hoppas vi kan ses denna gången,måste ju se er affär och shoppa lite också;) hoppas du och Esma får en härlig dag i solskenet! Kram<3

    1. Jag har hört att det har kommit snö i Sverige igen på en del platser. Men det är väl ändå ovanligt att Skåne får så mycket, eller? Hoppas att ni får sol och vår snart men det dröjer kanske ett tag till? Åh säg till när ni är på väg för då måste vi verkligen ses ja. Ska bli spännande att se vilka av bloggläsarna som tittar förbi vår lilla butik. Kram!!

Kommentera