Luften gick ur mig!

God morgon på er! Hur mår ni? Vi mår bra, friska och krya peppar peppar men jag är extremt trött denna morgon. Det känns som om luften har gått ur mig och jag orkar ingenting för tillfället. I natt så var det fullmåne och jag funderar på om det är de som har påverkat mig. Det sägs att fullmåne påverkar oss människor ibland. Vissa har svårt att sova på natten men det har inte jag haft i natt. Mer än att Esma väcker mig då. Men att jag känner mig så himla trött nu kanske är på grund av fullmånen. Eller så är jag bara trött helt enkelt.

Vilket fall så ska vi köra igång dagen här hemma. Vi har inga planer just nu men något kul ska vi väl hitta på.

Vad har ni för planer denna lördag?

 

5 kommentarer

  1. Hej! Vad det såg härligt ut med utflykt till lekparken, jag sa det igår till min sambo att jag längtar till våren när vi slipper overaller och kan gå till lekparken med picknick.. än dröjer det, kom massor med snö igår…! 🙂
    Idag ska vi åka till fotograf och fotografera lilltjejen ska bli spännande att se hur det går! Hoppas din tandvärk ger med sig och att du piggar på dig! Kram!

    1. Hej Caroline! Ja det är jätteskönt att skippa massa extra kläder när man är ute. Idag blåste det på sidan som vi brukar vara på när vi är ute där vi bor så det blev både vindjacka och mössa för öronen men det var jätteskönt i solen ändå. Hoppas det var sista snön för er nu då. Det är kul ett tag tycker jag men det kan bli så långdraget hemma i Sverige. Hoppas att fotograferingen blev bra. Jag funderar på att åka till en studio och fota våra barn i vår. Sånt är alltid kul att ha sen. Kram!

  2. Hej,jag undrar om du kan hjälpa mig med lite tips och info.Vi är mitt uppe i semesterplaneringen,vi velar lite.Cypern,Mallorca el Turkiet,Side.Turkiet lockar mest,men alla dessa oroligheter sätter sina käppar i hjulet.Jag är lite nojjig över saker som kan hända,men samtidigt ödet händer oavsett var man är.Men med två mindre barn är det onödigt med mer risker.Kan du ge mig lite mer info om hur ni som bor där upplever allt,kanske ett blogginlägg om tankarna och situationen.Tack på förhand/Elma

    1. Hejsan! Det är självklart jättesvårt att svara på. En del undviker Turkiet just nu medans andra åker som vanligt. Och jag kan bara utgå från mig själv men jag är inte rädd för att röra mig fritt här. Det som skett har varit många, många mil ifrån oss. Som när något händer i malmö så påverkas inte människorna i Göteborg etc. Sedan kan jag inte vet om något kommer ske framöver, hela världen känns osäker men låt inte någon stoppa dig från att göra det du själv (och din familj vill) Om jag är orolig så kommer jag först och främst be min familj och mina nära vänner avstå resa hit men som det ser ut just nu så pratar vi redan om deras nästa besök. Det finns en grupp på facebook som heter “Vi som älskar Side” Gå gärna med där, där finns dem som avstår resa men också väldigt, väldigt många som bokar både 1, 2 och 3 resor för den här sommaren. Gör det som känns bäst för er! Kramar Louise

Kommentera