Flyttat över!

Jag satt och fixade lite med min blogg igår när Esma sov middag och flyttade bland annat över mina följare på Bloglovin som följer (följde) mig på louisesa-bloggen. Den bloggen har inte varit igång på många, många år och kanske är det någon som följde mig där som har missat att jag bytte blogg 2012. Mycket har hänt sen dess och nu finns jag alltså på den här bloggen. Så jag ville bara säga hej till er som nu kanske har hittat hit och inte har blivit uppdaterade på ett tag, ni är saknade.

Vill du följa mig och mina nya blogguppdateringar så rekommenderar jag dig att du klickar dig in här på Bloglovin
Då får du ett mail när nya blogginlägg är publicerade. Jättesmidigt!

blogg

 

6 kommentarer

 1. Hej
  Trevlig blogg med kul info,,,
  Ska till Side 8 april..
  Är det öppet någonting då?
  Affärer, restauranger??
  Annelie

  1. Hej Annelie och välkommen hit både till min blogg och till Turkiet i april.
   Redan i Mars börjar de flesta dra igång sin verksamhet om de inte har öppnat tidigare så när ni kommer så har de flesta öppet tror jag. Förra året var tyvärr en dålig säsong så en del kanske inte har råd att hålla öppet i år, några kanske öppnar senare. Men överlag så kommer de mesta vara igång. Hoppas att ni får en skön semester. Vilket hotell ska ni bo på? Kramar Louise

  1. Hej igen, skriv en gång till men undvik att använda smiley. Tyvärr så försvinner texterna om man kommenterar med sådant här. Förhoppningsvis ska de på Finest få ordning på detta framöver men än så länge så kan man bara kommentera med text. Så prova igen. Kram!

 2. Ok hihi fick nog med nån smiley.. 🙂
  Kul att du svarade.
  Vi ska bo på Side Star Beach Hotel, hoppas det är ok hotel.
  Har varit många ggr i Turkiet, men inte i Side och aldrig så tidigt på året,,
  Men även om det inte är supervarmt är det skönt att bara komma iväg.
  Annelie

Kommentera