Fikagäster på kvällen!

Det blåste nästan halv storm ute igår så Kadir var hemma med oss nästan hela dagen. Skönt det för han stod för matlagningen. Han är riktigt bra på att laga mat och det bästa är att jag dels slipper laga maten själv men framför allt så blir det något helt annat än vad jag själv hade tänkt att laga. Han vet inga direkta svenska maträtter som han kan laga så det blir alltid något turkiet-inspirerat. Alltid så gott.

Härom kvällen så hade vi gäster på besök hemma hos oss. Jag bjöd på turkiskt te och tilltugg till det. Sedan blev det salta solrosfrön som är populärt att äta här i Turkiet, och sedan frukter av olika slag. Barnen bad om att få äta lite fjärilsmakaroner så jag fixade det åt dem det sista. Klockan blev mycket och vi tänkte bjuda på turkisk kaffe också men då hade nog ingen av oss sovit sen på natten.

Cay_Turkisk_te Fika_Turkiet

Kommentera