Synka sömnen!

Idag var en sådan där dag då jag valde att ta en powernap samtidigt som barnen sov middag. Jag har haft turen att kunna synka dem väldigt bra när det kommer till sömn. Visst har de slagit fel några gånger och det har varit fruktansvärt frustrerande särskilt när Esma var nyfödd och jag verkligen behövde sömn. Det är inte många timmars sömn för småbarnsföräldrar vill jag lova. Men det blir bättre, det vet jag.

Vilket fall som helst så var det smart val att sova ikapp lite på eftermiddagen för nu ska vi äta middag, lite sent idag och sedan ska vi iväg på lite te-drickande. Hoppas att ni får en bra lördagskväll.
Blir det melodifestivalen för er ikväll?

3 kommentarer

  1. Hejsan! Har legat nerbäddad sen igår morse i en förkylning, känner mig lite piggare nu så ska nog orka med att se Mello ikväll.

  2. Hej!
    Idag när jag läste Magdalena Graafs blogg så var du med på tipsen av bloggar ? ibland är bloggvärlden liten för jag läser din blogg och även hennes dagligen. Här har jag o maken haft fullt upp med tonåringar som skall testa alla gränser och argumentera ikväll är bägge hemma så skönt.Skönt att du fick en powernap jag och maken har kollat Mello ikväll ingen favorit direkt för mig i startfältet ikväll men jag gillar Mello och det är trevlig underhållning.
    Kram och må så gott!

    1. Ja det stämmer bra det att min bloggadress var med där. Jag läser hennes blogg ibland och tycker att den kan vara lite intressant. Hennes minsting är ju nästan i ålder med Esma så det är extra kul att följa.Ha det så bra! Kram

Kommentera