Linssoppa en söndag!

Hej söndag och välkomna alla ni nya läsare som har hittat hit sen igår. Hoppas att ni gillar min blogg och kommer tillbaka fler gånger. Det är bara att komma ihåg LouiseiTurkiet så kan ni hitta mig enkelt via google till exempel.
Kära vänner, hur har er söndag startat? Våran var riktigt bra. Solen lyste in i vardagsrummet medans vi satte igång och åt frukost tillsammans. Men när frukosten var över så var även solen borta. Vi har mulet och disigt väder idag. Lite trist men vi får snart sol i veckan igen, kanske redan imorgon.

Medans jag gjorde barnen klara och rena efter frukost så lagade Kadir en soppa. Det hör inte till vanligheterna att det händer en söndagsmorgon men det blev jättegott. Receptet hittar ni HÄR
Adem har fått duscha nu på förmiddagen så att han är “hel och ren” för förskolan imorgon. Esma har sovit en stund och nu är det dags att äta lite lunch. Idag slipper jag laga mat för förutom soppan så har jag mat kvar sen igår. Så skönt att inte behöva tänka på det idag.

Hoppas att ni får en riktigt bra söndag!

Adem_soppa

6 kommentarer

  1. Sist jag gjorde kyckling soppa slängde i lite riconi pasta det blev gott. Då gick tankarna till dig och dina mat tips. Ha det bra. Kram

  2. Satt hela kvällen och letade resor til Turkiet / side i påsk. Var i side förra sommaren och det var helt fantastiskt. Bästa semestern någonsin

    1. Åh vad härligt, hoppas att du hittar någon resa. Jag är osäker på din kommentar men kan det vara så att hela inte riktigt kom med? Undvik smileys när du kommenterar här så kommer allting med framöver. Det är något som inte verkar fungera på min blogg nämligen, tyvärr. Ha det så bra! Kram

  3. Ska testa den soppan någon dag i veckan tänkte jag! Äter din lilla tjej den oxå? Jag har en kille på strax över 1 år och tänkte om det blir väldigt söligt för honom..

Kommentera