Ett avslut och en nystart!

Igår kväll vid midnatt satt jag och skrev på bloggen som jag oftast alltid gör. Men tyvärr så hände något och allting slutade att fungera så det blev ingen uppdatering då utan några av tankarna och orden kommer i texten här nedan istället.
Söndagar betyder avslut på något. Oavsett om veckan har varit bra eller dålig så tycker i alla fall jag att det är skönt att lägga den här veckan bakom mig och istället “börja om” när det är måndag. Jag känner oftast alltid så och då har jag inte ofta dåliga veckor eller ens några planer för veckan som kommer. Det är bara skönt att släppa och gå vidare tycker jag. Och det är väl det som gör också att jag har en enorm måndagspepp varje måndag. Jag känner i hela kroppen
“Whiiooo måndag morgon, nu kör vi!”
Utan något särskilt stort att se fram emot egentligen. 

Hur känner ni på söndagskvällarna eller måndagsmorgonen? Är det också en härlig känsla i kroppen eller önskar ni att helgen vore längre och måndagsmorgonen känns tröttsam eller jobbig?


Söndagseftermiddagen spenderade vi soffan. Vissa mer vakna än andra…

Den här morgonen gick snabbt och ganska så tidigt var jag och barnen iväg till Adems förskola. Han sprang in och efter kom Esma i rusande fart. Hade hon fått bestämma så hade hon säkert följt med sin storebror in och stannat där. Men vi vinkade hej då och åkte vidare till mataffären. Det var en viss, ung herre i huset som blev lite frustrerad att det inte fanns någon mjölk på morgonen. Men nu är det påfyllt igen.
Jag och Esma stannade en stund ute när vi kom hem igen och tittade på växter och gräs i våran trädgård innan vi gick upp i lägenheten. Idag skiner solen och det blir lite varmare för varje dag, framför allt morgon känner jag av det. Idag ska jag tvätta upp våra vårjackor för jag tror vi kommer slippa använda vinterjackorna på morgonen väldigt, väldigt snart. En känsla av vår börjar sakta infinna sig hos oss.

forskola_dagis_turkiet

5 kommentarer

  1. Söndagskväll och måndagsmorgonen är inte så givande villa ha helg mycket längre!! Fredag efter jobbet och lördag är veckans höjdpunkt! Hemskt att gå upp fem på morgonen när jag jobbar dag blir aldrig van 🙁

  2. Hej, håller med tidigare inlägg, önskar längre helg.
    Hatar söndagar på grund av måndag 🙂

    Va roligt att ha den inställningen och se det som nystart istället, önskar jag kunde ändra min inställning 🙂

  3. Hej! Håller med dig, jag gillar måndagar jättemycket, ny vecka och nya tag 🙂 söndagar tycker jag är den ultimata myskvällen! helgen brukar gå så fort, aktiviteter, träning, vi kanske är iväg över helgen osv. så då är det mysigt att samla ihop sig och ha söndagsmys med tända ljus, filmmys och te i soffan! Kram från ett snöigt Sverige

Kommentera