Vårinredning!

– Inlägget innehåller adlinks i samarbete med Ellos.se –

Det är inte bara klädgarderoben som jag vill förnya och byta ut nu när det blir vår. Jag hade gärna velat byta ut, göra om och framför allt göra hela våran lägenhet större. Men jag håller inne på dem planerna tills det att vi bor i en större lägenhet. Just nu har vi inte möjlighet att flytta till större men dagdrömma kan man alltid göra, eller hur? Inredningen här nedan är verkligen i min smak. Soffan hade varit riktigt fin i ett tv-fritt vardagsrum där jag hade haft kafferep med mina vänner.

Ellos_inredning

Vas | Taklampa | Kuddfodral med växter | Glasbord | Kuddfodral Romb | Soffa

3 kommentarer

  1. Hej Louise! På tal om vårinredning, ser att ni får svensk sommar redan från nästa vecka med ca 22 grader 😉 Ha en trevlig kväll! Kram

Kommentera