En tjejfika i Manavgat!

Idag har jag haft en riktigt tjej-dag, åtminstone halva dagen. Efter lunchtid så åkte Esma och jag iväg för att träffa mina vänner Sofie, Camilla och hennes lilla dotter. Jag hade hoppats på att Esma skulle ta en eftermiddagsvila i vagnen men hon var fullt vaken när vi lastat ut oss ur bilen. Men det gick ganska så bra ändå. Lite uttråkad på caféet och mycket spring i benen men efter en runda med snabba ben så somnade hon sedan i vagnen. Jag fick visserligen inte fika “i fred” med ett sovande barn men däremot kunde jag kolla på kläder och gå i några butiker i lugn och ro medans hon sov gott.

Det var en jättetrevlig dag, mycket prat och skratt såklart. Det blir det alltid med härliga vänner. Och jag behövde verkligen en dos av detta just nu. Jag har lyxen att kunna ha lite av allt i mitt liv just nu känns det som. Även om jag inte riktigt lyckas tajma in det rätt alltid, som när vi skulle ses redan för en vecka sedan egentligen, så går allting runt på något vis ändå. Lite vän-tid, lite familjetid, lite extra tid med barnen. Lite sjukdomstid….tyvärr det med.
Och nu ikväll har vi skypat med min syster och hennes son. Så himla kul. Fast ärligt talat, det var inte mycket vi vuxna hörde av varandra för barnen skrek, tjoade, pratade och flirtade med kameran. Jag tror vi ska ta det en eftermiddag när barnen sover istället.

Manavgat_fika Hallon_cheescakeFika_Manavgat_Madomor_dotter

Kommentera