Väderstatus, här skiner solen!

Idag har vi riktigt skönt väder hos oss i Manavgat och Side. Vi har redan sprungit av oss en stund utomhus den här morgonen. Vid 10.30 idag så var det redan 16 grader. Jag vill ju inte vara den som är den men det känns väldigt skönt att vakna med sol och skippa vinterjackan nu. Den får åka in i garderoben nu och stanna där tills December. Snart hade jag tänkt att börja rensa bort vinterkläderna också, varma tröjor och allt sånt där.

Väderstatus hos er? Har ni drabbats av en ny omgång snö eller vaknade ni också med sol idag?

20170223_102146.jpg

 

Utöver bra väder så har Esma trillat för femtioelfte gången. Hon går i sin storebrors fotspår även med detta och har nu tre blåmärken i ansiktet. Ett kan ni se ganska tydligt här mellan ögonbrynen. Ett är i pannan och sedan har hon ett litet märke under ögat. Fast det hör väl till lite att trilla och slå sig när man väl har börjat gå. Det går inte att undvika menar jag, mer än att vi vuxna försöker säkra omkring barnen så gott det går.

20170223_104546.jpg

3 kommentarer

  1. Hej Louise! Här skiner också solen idag;) efter 2 dagar med storm och regn! Det känns som vår i luften idag;) ha det bra! Kram<3

    1. Åh vilken härlig känsla. Här har vi haft väldigt varierande väder med sol och moln hela dagen. Men nu är molnen borta och himlen är klarblå. Jag har inte vågat outa ännu att vi har vår men jag trooooor jag snart kommer kunna säga det. Snart. 🙂 Kram!

Kommentera