Fredag, Grammy´s och förkylning!

Idag är det fredag, whiooo! Det är väl alltid skönt med fredagar? Oftast alltid i alla fall.
Vi har inga planer för varken fredagen eller helgen men det är bara skönt att känna den där härliga fredagskänslan. Fram till för ett år sedan så har jag faktiskt inte känt av det på många, många år. Det blir inte samma sak här i Turkiet när ens man jobbar alla dagar i veckan och en tisdag kan vara lika speciell som en lördag. Men sedan Adem började förskolan förra året så har vi verkligen kommit in i detta med vardag-helg-liv tycker jag. Kadir jobbar visserligen fortfarande varje dag men nu sätter jag andra aktiviteter för mig och barnen, och ibland med Kadir, på helgerna.

Just nu har jag på årets amerikanska grammy på tvn. Vi har en smarttv från LG där vi kan kolla på internet och framför allt youtube direkt vilket kan vara det bästa som finns. Istället för att kolla från en liten dator eller koppla dator och tv för att spela olika klipp eller musikvideos så kan vi spela direkt ifrån tvn.
Grammy var för ett tag sedan men jag ville verkligen se de olika uppträdanden som var och även årets värd, James Corden. Jag gillar hans carpool kareoke på youtube. Har ni inte sett det så gör det, jätteroligt tycker jag.

Fredag som sagt idag, och jag är egentligen dunderförkyld så när Esma sover så borde jag också vila en stund. Men jag har massa idéer för bloggen, framför allt blogginlägg som tar lite tid att skriva så jag får se om jag är trött eller kreativ på eftermiddagen. Allt hänger på det. Jag har påbörjat att skriva ett inlägg om hur våran dag brukar se ut. Ett sånt inlägg var efterfrågat nämligen. Så jag ska fila på det ett tag så kanske det kommer upp i nästa vecka.

Hoppas att ni får en riktigt bra fredag och helg!

friday happy

6 kommentarer

 1. Halloj =)
  Det inlägget ser jag fram emot att läsa =)
  Blir det popcorn-mys ikväll?
  Vårt barnbarn som är jämngammal med Adem, fullkomligt älskar popcorn.
  Här skiner solen från en klarblå himmel, dock inte så varmt ute, är runt nollan i skuggan, men jätteskönt i solen =)
  Kram från mig

 2. Hej!
  Det skulle vara jätte intressant om du ville berätta din förlossningsberättelser/ upplevelse att föda barn i Turkiet, eller åkte du hem till Sverige och förlöste? .

  1. Hejsan! Vad kul att du frågar. Jag har fött båda barnen i Turkiet och båda gångerna med planerat kejsarsnitt. Du kan läsa om första gången på den här länken —–> https://louiseiturkiet.se/2013/07/13/2013_july_planerat-kejsarsnitt-2/
   Och sedan andra berättelsen som är uppdelad i två, del 1 här —-> https://louiseiturkiet.se/2015/12/16/2015_december_forlossningsberattelse-i-turkiet-kejsarsnitt-2/ och del två här —> https://louiseiturkiet.se/2015/12/16/2015_december_forlossningsberattelse-i-turkiet-kejsarsnitt-2/

   Ha det så bra! Kram lOuise

 3. Hej!
  Visst är det härligt med Fredag förstår att det lätt blir annorlunda med Kadir som arbetar alla dagar i veckan.Hoppas att förkylninger ger sig.
  Trevlig helg o kram till dig o din familj!
  //Birgitta S

Kommentera