Måndagstankar!

Yes, det är måndag igen. Så himla härligt även om våran helg var riktigt bra och rolig också.
Egentligen hade jag ett annat blogginlägg på gång den här morgonen men det får vänta lite. Vädret ställde till det kände jag och när ni läser det inlägget så kommer ni kanske förstå varför.
Under helgen så fick jag massa ny inspiration på blogginlägg som jag tänkt skriva. Sånt går i perioder och ibland står det helt still men nu har jag skrivit en lista på bra inlägg och ska bara finna tiden till att skriva ner dem. Precis i detta nu så har jag en liten Esma som klättrar på mig och nyper mig i näsan. Det är inte så lätt att skriva då. Och då blir det mycket på impuls, vardagsinlägg och inte lika planerade och arbetade inlägg.
Men det går väl bra det också?

Nej, jag tycker vi kickar igång den här måndagen med en härlig låt och video från Ed Sheeran – Shape of you.

4 kommentarer

  1. Det måste bli en ny måndag för att bli fredag igen! Ledig imorgon iallafall. Kram

Kommentera