Nu kan vi göra smileys igen!

Hej hopp! Solen är bakom molnen och jag hoppas den tittar fram senare idag. Adem är på förskolan och Esma läser bok just nu. Hon älskar att bläddra i böcker.

Först ville jag bara berätta att jag har försökt att svara på de senaste kommentarerna som har kommit in sen ett par inlägg tillbaka. Jag försöker verkligen svara på det mesta men tyvärr så fungerar inte svarsfunktionen på så vis att ni får en notis i ett mail när och om att jag har svarat.
Så har ni kommenterat, gå gärna tillbaka till de inläggen för att se om ni har fått svar ett par dagar senare. Ex. om ni har ställt någon fråga eller så. En av mina läsare frågade om badstränderna i Side och jag skickade med den här länken HÄR –>

Inlägget är skrivet 2014 men jag tycker ändå att den ger en bra bild över hur västra och östra stranden är i Side, vad som skiljer dem åt och dessutom lite bilder från vardera strand som jag har tagit genom åren.

Framöver kommer ni få ett “svarsmail” när era kommentarer är besvarade utav mig men Finest hemsida är under uppbyggnad och kommer inom kort få massa smarta och bra saker för oss som bloggar här. Och som gynnar er läsare också såklart.

En annan sak som jag har haft problem med i bloggen är när ni skriver en kommentar och använder er av en smiley = )  😉 Då har kommentarerna bryts av och resten av kommentaren har inte kommit med. Jag har uppmanat er att inte använda er av smiley’s  och då har det gått jättebra. Men nu verkar det som om problemet är löst och vi kan smiley-på igen. 😆 Så prova gärna i det här inlägget. Skriv en kommentar och släng med lite roliga smileys så får vi se om det fungerar.
Det funkade inte alls så vi skippar det. Inga smiley’s när ni kommenterar så kommer hela kommentaren fram. Och gör den inte det så försök en gång till fast utan smiley.

Ät en semla idag och må bra. För oss blir det ingen semla idag, jag är så nöjd att jag fick en hos Sofie för ett tag sedan. Och för två år sedan var Kadir, jag och Adem hemma hos pappa och åt semlor. Det var ingen hit för Kadir men både jag och Adem mumsade på.

1.znvwoje1nzk1mdqynjg5nul37ky-83k1536vilhjpfsuidcllwgl2yaq25cqbc5zybt6udxm-diixtfpwtwncg-1372935073.jpg

På tal om badstränder. Här är västra stranden i Side för exakt ett år sedan. Vi var och hälsade på Kadir som då jobbade på Marias butik och tog en liten promenad på strandpromenaden. På den tiden, precis som i år, så frågade folk om det verkligen är några turister i Side så här års. Jag tycker bilden talar för sig själv. Det är lågsäsong men visst är det turister på plats.

Side_ostra_stranden

12 kommentarer

 1. Hejsan! Hoppas ni mår bra. Louise det är väl västra stranden ni är på,jag badar ju alltid på östra, ni är ju på promenaden. Det blir tre resor ner till Side i år. Vi får höras innan jag åker ner i maj. Kramar till er alla Kicki

  1. Hej! Det är bra med oss, hur är det med dig? Ja men det stämmer, vi badar på östra och promenerar på västra. Skrev fel först i texten men nu är det rätt igen. Det är bra, då får vi fler chanser att ses här nere. Kram!

 2. Hej Louise- Tack för fin blogg!
  Fotot visar västra stranden, inte östra.
  Tänk till exempel på Sunwing hotellen, West Beach är numera ett Fritidsresor-hotell medans East Bech fortfarande är Ving/Spies. Och det senare ligger vid östra stranden. Bara så folk inte blir förvirrade…:)

  1. Hej Lisa! Tack för att du uppmärksammade det. Jag var nog trött när jag skrev inlägget men nu har jag ändrat så att det står västra stranden. Haha så fel det kan bli ibland. 🙂 Kram!

 3. Hej Louise! Tack för ditt fina svar från ett tidigare inlägg som jag kommenterad. Min mamma har precis gjort klart strålning tillsammans med cellgifter. nu väntar vi på nästa röntgen för att se hur tumörerna svarar på behandling. (Vi håller tummarna..!) Tumörerna går inte att operera bort, men förhoppningsvis så går det att förhindra tillväxt. Hon mår bra nu, är pigg och “som vanligt”, vi får njuta av det. Ska åka till fjällen om ett par veckor, min brorsas familj, vi och mamma och hennes man. Ska njuta av tillvaron, dricka varm choklad och åka skidor. Som du säger så är det viktigt att tillvarata tiden vi har tillsammans och berätta för varandra vad vi betyder. Det ska vi ju egentligen alltid göra med alla våra nära och kära, men allt ställs ju på sin spets när någon blir svårt sjuk… ha en fin dag, många kramar! <3

 4. Skrev precis en kommentar på ditt inlägg om Linssoppan och smiley funkade inte där iaf.. :/ Ha en fin dag!

 5. Haha nä det gick inget vidare. Fast huvudsaken att bokstävern når fram till dig. Kram

  1. Haha nej det gick tyvärr inte. Jag som trodde det funkade nu men tydligen inte. Vi får hoppa över smileys ett tag till helt enkelt. Fast jag kan tydligen göra smileys tillbaka 🙂 Kram! 😉

Kommentera