Nu är den här!

Förra året var jag nog lite för snabb att skriva det jag ska skriva nu. Och det fick jag ångra djupt för det kom ett rejält bakslag då istället. Men nu har jag väntat extra länge just för att inte göra om samma misstag igen….
Vi har äntligen vår!
När temperaturen ligger på mellan 17-24 grader i skuggan om dagarna så kan man nog säga att våren är här. Jag tänkte ropa ut det redan i början av veckan, efter våran helg med toppenväder, Men så blev det lite molnigt väder igen och jag ville inte “ta ut något i förskott”. Som förra året. Men nu är jag säker. Nu är våren här för att stanna.
Igår hade vi väldigt varierande väder och det kom en liten regnskur på eftermiddagen. Förutom det och en liten skur under en natt förra veckan så kan jag inte riktigt minnas när vi hade regn sist. Hur underbart är inte det? Vi tänder brasan mycket senare på kvällarna nu dessutom. Ja, det behövs fortfarande men det är mest för att det blir så kallt på natten. På dagarna öppnar vi balkongdörrarna nu. Minst en står öppen när vi är hemma för att få in lite härlig, frisk fläkt. Tänk er själva att ha 4-5 dagar med sol varje vecka. Ibland mer än så. D-vitamin delux.

spring_no_winter

12 kommentarer

 1. Vad härligt! Njut! Här började det precis vräka ner blötsnö….! 🙂 trevlig fredag! Kram

 2. Låter härligt eftersom vi ska göra vår första resa till just Side 18/3
  Kanske kan vi hoppas på lite värme och sol då! 😀

  1. Hej Linda! Vad kul att ni ska åka ner, det är snart dags. Vädret håller nog i sig och blir säkert ännu lite varmare tills dess. Vart ska ni bo någonstans? Kram Louise

 3. Hej
  Vi kommer att bo på Sun Club
  Ska bli väldigt skönt att slippa kylan och snön här hemma, idag snöade det och blåste iskallt när jag åkte från jobbet
  (Bor i Värmland)
  Gör inget om det inte är riktigt varmt än, det kommer i alla fall vara varmare än hemma!
  Får en del frågor om “hur vågar ni åka dit?”, men vi kör på det och hoppas få en riktigt skön semester! 🙂

  1. Ja, men det är nog ett trevligt hotell. Jag har hört flera som bokat just det hotellet i år. Ni kommer säkert få en riktigt bra semester tror jag. Kram!

 4. Tackar!
  Nu blev vi ju flyttade till La Grande resort och spa i stället, hoppas det blir bra det med
  Vad jag förstår så är det väl ca 7 km till själva Side därifrån, men det lär ju inte vara något större problem att ta sig emellan
  Mitt största problem nu är väl flyget, gillar inte att flyga, men utan att göra det så lär jag ju aldrig ta mig någonstans så det är väl bara att bita ihop! 😛 😀

  1. Nej, men gud vad kul. Det är grannhotellet till “vårat” hotell, Side Royal paradise, där våran butik ligger. Det ligger precis bredvid. 🙂 Det är en bit ifrån Side men jättelätt med taxi eller buss. Jag är också lite flygrädd men det går bättre med barn för då måste jag koncentrera mig på dom. Ljudböcker har jag hört är bra också om man vill koppla bort omvärlden en stund vi flygningen. Kram!

 5. Då får vi väl passa på att titta där också då!:-D
  Jag får försöka komma på något att koncentrera mig på så att jag glömmer att jag flyger…
  Fast det är nog mest alla “konstiga” ljud jag hör som jag tycker är jobbiga
  Egentligen är det ju värre att åka bil, men det är svårt att tänka så!
  Jag får fokusera på målet i stället, en skön semester i värmen!:-D

  1. Ja det får ni gärna göra om ni vill. Butiken ligger bredvid deras ute-scen precis när man har kommit in på själva området. Om du vill så skriv gärna innan ni ska åka så kan jag förklara mer. Ni får säkert en skön och bra semester. Kram 🙂

Kommentera