Det är måndag igen och vi är redo!

Hej på er! Nu är det äntligen måndag igen, vad härligt. Jag hoppas att det blir en bra vecka, såklart. Barnen sover och jag ska precis plocka undan lite från våran lunch och sedan ta tag och städa bland mina skönhetsprodukter och flaskor. Jag har dom i ett skåp som Esma älskar att röja runt i så nu ska jag ta bort det som ska slängas och sedan sätta lås på det skåpet. Typiskt småbarns-livet när man måste ta bort handtag som vi gjort i köket och sätta lås lite överallt. Eller plocka undan alla smådetaljer som är från golvet och en meter högt upp.
Känner ni igen er med det?

Jag ska också försöka hinna skriva klart ett lite roligt blogginlägg som jag påbörjat och senare i veckan hoppas jag att posten hittar hem till oss. Jag har nämligen beställt något som ni kommer få ta del utav i slutet av den här månaden, spännande va?

Louiseiturkiet-esma

Jo, en sak till. I veckan ska jag uppdatera er om vädret som var i februari här hos oss precis som jag gjorde i januari tänkte jag. Och idag tog jag kort på termometern på våra balkonger.
Den som låg i solen, som jag egentligen inte läser av, visade 31 grader klockan 11.
Den som låg i skuggan på andra balkongen och visar en mer rättvis temperatur hos oss, var på 17 grader klockan 11.30. Riktigt härligt väder har vi idag den 6 Mars. Inte illa eller hur?

Side-vader-temperatur

2 kommentarer

    1. Oj, nu försvann nog lite av din kommentar. Prova att skriv igen och undvik att använda smileys, det funkar tydligen fortfarande inte tyvärr. Kram

Kommentera