När nattens dimma försvinner!

God förmiddag på er!
Idag har solen fått sällskap av lite moln så jag känner mig genast lite tröttare än vanligt. Kan också bero på att jag vaknade innan klockan ringde, och somnade alldeles för sent igår efter midnatt.

Adem är på förskolan och jätteglad för det. Jag och Esma åkte till Migros en sväng på morgonen för att köpa färsk ingefära. Vi är lite förkylda fortfarande så jag tänkte att vi skulle dricka lite ingefär’s-te och hoppas på att det blir bättre av det. Löken, som jag skrev om tidigare tycker jag hjälper bra men vi behöver något mer mirakelknep.

För ett par veckor sedan när det precis hade blivit varmare på morgonen men fortfarande kallt under natten hos oss så tog jag en sådan härlig bild en bit ifrån där vi bor. Det såg betydligt bättre ut i verkligheten men jag tyckte det var så vackert när nattens dimma precis började försvinna och man såg hur husen började komma fram.

Jag ser fram emot när jag har en bättre kamera att fota med men det dröjer nog lite grann till. Min telefon är fortfarande fungerande och jag nöter ut den så gott jag kan trots sprucken skärm och konstant fullt minne.

Turkiet

 

Ha en riktigt bra dag och glöm inte att ta hand om varandra!

8 kommentarer

 1. Åh vad vacker bild. Vad har du för mobil? Min är en Samsung Galaxy s5 men är sugen på en s7. Jag använder bara kameran i mobilen nu innan hade jag separat kamera men nu tycker jag att mobilkameran är så pass bra. Kran

  1. Jag har faktiskt en Samsung Galaxy s4 som jag har haft sen november 2013. Jag är imponerad att den fortfarande håller även om det är sista tråden nu hehe. Men jag tänker också byta till s7:an så fort nya s8 har kommit ut för då brukar priserna sjunka på den föregående. Sen vet jag inte om det blir s7 edge kanske. Jag älskar ny teknik och ska kolla in lite klipp på youtube hade jag tänkt innan jag bestämmer mig. Kram!

 2. hejsan! vad roligt att läsa att du och Kadir skaffat egna butiker! fast vi kommer ju att sakna er hos Maria*ler*
  hörde på tv här hemma idag att resorna till Turkiet i sommar gått ner 40% iår verkligen tråkigt.
  önskar er lycka till med butikerna

  1. Tack så mycket, det blir annorlunda att inte ha den platsen som “punkt” framöver men jag kommer komma förbi där i sommar även om det inte blir så ofta. Så vem vet, vi kanske springer på varandra. 🙂

 3. Magisk bild. Saknar Turkiet (det äkta Turkiet) när jag ser den ❤ kram Linnea

  1. Visst är den fin 🙂 Det förstår jag att du gör, du kan väl höra av dig om du skulle ha vägarna hitåt framöver. Det var så längesedan vi sågs! Kram

 4. kommer ju givetvis och besöker eran affär och få träffa er alla+det nya tillskottet i familjen. hoppas det kommer att gå jättebra för er det gör det säkert Kadir är ju väldigt duktig med kunderna. hälsa så gott

Kommentera