Morgonkaffe och resesnack!

God morgon på er! Som jag misstänkte så har vi idag regnfritt väder och solen glimtar fram till och från. Adem är på förskolan, jag och Esma har handlat mat och köpt mer blöjor då det var nästan helt slut här hemma. Och diskmaskinen är startad. Jag är jättetrött för jag sov nog dåligt eller oroligt i natt men en kopp kaffe och sedan är jag igång igen.

Nu ska jag ta tag i tvätten och sedan blir det lunch. Vad gör ni idag? Har ni några planer för helgen?
Vi har inga planer alls men jag tror vi ska ta en sväng förbi butiken en dag i helgen. Adem har tjatat om det i flera veckor nu “Åka butiken, åka butiken” och jag vill se hur det ser ut nu när jag inte har varit där på länge.
Om ni besöker Side, Everenseki, Kumköy, Manavgat så kan ni väl säga till innan om ni vill ses i våran butik. Den finns på hotell Side Royal Paradise och det är helt okej att komma till våran butik även om resten av hotellet är till för deras gäster bara. Jag kommer inte vara där några fasta tider eller dagar men jag kommer dyka upp lite då och då. Och att planera in en dag tillsammans med er är såklart allra bäst.
Jag har också insett att jag måste nog skaffa en kalender och skriva in viktiga datum och träffar för nu börjar både den ena och den andra boka resor hit och vill ses. Tre olika vänner har hört av sig den senaste månaden och berättat att de bokat resa nu så det ser jag fram emot.

morgon_kaffe

Jag finns på Instagram också, LouiseiTurkiet.se och glöm inte att kolla in instastory’s där med. Det som försvinner efter 24 h ni vet. Man vet aldrig vad som kan dyka upp där.

4 kommentarer

  1. Hejsan! Idag strålar solen från en fin blå himmel. Nyss kommit hem från jobbet, ska ner till badet och simma några vändor i bassängen vid lunch. Var i Gula huset igår så mycket vår o sommarkläder det har kommit in. Blev en dyr vända igår. Ha det bra kramar till er alla. Kicki

    1. Åh jag är så avundsjuk på dig. Var det mycket folk i varuhuset? Jag känner att jag skulle behöva åka dit snart men i sommar förhoppningsvis blir det av igen. Kram!

  2. Hej Louise! Alltid trevligt att läsa din blogg! Och att se alla fina foton! Här har vi ochså haft den envisa influenssan….verkligt segt med den denna vinter! Jag skulle gärna se foton från er butik….och från hotellet och omgivningen där..och hoppas på det.
    Önskar er en riktigt bra vår och sommar säsong med många nöjda kunder!
    Ha det bra! hälsn Kerstin (från Finland)

    1. Hej Kerstin! Så kul att du gillar den och även bilderna. Fast nu längtar jag tills jag kan köpa en ny telefon och ta bättre bilder. Bilder från butiken kommer framöver, i april senast när allt drar igång. Då blir det mer utförlig information om hur man hittar till “vårat” hotell också. Lite mer om vilka hotell som ligger i närheten som man kan ha uppsikt efter. Däremot kommer jag nog inte visa bilder direkt på vad för kläder vi har. Det mesta finns ju överallt så har man varit i Turkiet förut så vet man på ett ungefär vad det blir. Men man får helt enkelt komma till oss och kolla in vårat utbud. Sedan får vi se hur det blir i framtiden men vi försöker hitta våran stil nu både i själva butiken men också hur jag ska skriva om det här på bloggen. Nåja, du får hänga med här på bloggen helt enkelt för att se hur det blir. Och om ni bokar resa och åker ner så hoppas jag att vi ses i butiken. Kram!

Kommentera