Soligt väder denna lördag!

God morgon på er!
Vi vaknade med sol och fantastiskt väder. Och med bra sömn i natt. Natten till fredagen valde Esma att vakna flera gånger och vid 03-tiden så ville hon vara vaken hel och hållet. Tillslut somnade hon men igår var jag riktigt trött. Men jag tog mig igenom dagen och i natt har vi alltså sovit betydligt bättre. Jag längtar dock tills det att hon sover hela nätter.

Idag har vi härliga planer. Jag tänkte göra iordning här hemma lite, äta lunch med barnen och sedan åker vi iväg till våran butik. Kadir jobbar men av vädret att döma så är nog de flesta turisterna ute och solar på stranden denna dag. Så då passar det ännu bättre att vi besöker våran butik på Side Royal Paradise hotell i Everenseki.

Dessutom har jag något jag ska fota inför ett blogginlägg nästa vecka som ni kommer få ta del utav, på alla vis. Håll utkik helt enkelt, jag tror ni kommer gilla detta.

Ha nu en riktigt bra dag och ta hand om varandra!

weekend

6 kommentarer

 1. He j Louise.

  Antalya är en timme före Sverige nu
  om en vecka när Sverige har sommartid
  blir ju det samma som Antalya.
  Gå in på sunweb hemsida.
  De har totalt missförståt.
  Turkiet har sommartid året om.

  1. Vi har sommartid året om nu, ja. Det är nytt sen i höstas och istället för att ändra klockorna fram och tillbaka så har vi bara en tid, eller vad jag ska säga. Så vi är alltså 2 timmar före er just nu, klockan hos mig är nu ca 22.35 och hos er 20.35 gissar jag på.
   Så när ni snart ändrar så är vi bara 1 timme före er, som det burkar vara. Ha det så bra! Kram!

 2. He j.

  Tack för svar. Sunweb har fel iallafall.
  Jag ska hänvisa till dig.
  Jag hade rätt om sommartid och
  att det är skillnad.

  Kram Linda

 3. Hej vad skönt att slippa sommar/vinter tid strulet fattar inte vitsen med det. Idag o igår har vi haft sol o skönt bäst idag Söndag då det inte blåste så mkt. Tyvärr håller det inte i sig skall bli regn o kyligare imorgon kram o må så gott

  1. Nej jag måste säga att nu i efterhand så är det himla smidigt att alltid ha samma tids-period.
   Usch då, regn är ju faktiskt inte särskilt kul men efter regn så kommer alltid solsken igen. Ibland iaf. 🙂 Kramar Louise

Kommentera