Parkhäng och 18 grader!

Våran dag började väldigt bra med soligt väder och god frukost. Det är standard för oss numera att ha soligt väder när vi vaknar vid 7. Och otroligt uppiggande. Hur står man ut med att inte ha sol när man vaknar undrar jag så många gånger? Jag blir själv väldigt mycket tröttare de dagar som startar med regn eller molnigt väder.

Adem studsade glatt in på förskolan och vi vinkade hej då för att sedan åka vidare till en lekpark i närheten. Det kändes varmare redan nu på morgonen så ett stopp på en lekpark passade alldeles utmärkt. Vid 09.30-tiden så hade vi runt 17-18 grader i skuggan. Nu klockan 13.00 så har vi runt 23 grader istället. I sommar få vi åka till lekparker som ligger i skuggan för att svalka av oss istället. Men idag valde vi en lekpark med mycket solljus.

Efter lite parkhäng så svängde vi förbi mataffären och sedan åkte vi hem för att köra igång dagens första tvättmaskin och börja laga dagens lunch.

Esma’s tröja och byxor kommer från den turkiska klädkedjan Lc Waikiki och skorna har hon ärvt från Adem och kommer från märket Pax.

Esma-gungar Gunga-turkietLekparkParkPark-turkietTurkiet-Side
Så här såg det ut på morgonen när vi åkte till förskolan.

Jag tycker det är väldigt kul att Esma blir mer och mer lik mig med sitt rödlätta hår. Jag hade nog samma hårfärg som henne när jag var liten.
Undra om det kommer bli mycket ljusare nu i sommar när de bleks av solen?

5 kommentarer

 1. Hej Louise! Ja, hur står man ut, utan sol? Svårt att förklara men det måste man bara acceptera som vuxen, för att vi inte har något val. Och klaga vill jag apsolut inte för det finns värre saker i världen. Istället så drömmer jag om Turkiet och läser din blogg för att få en bit av “sol”. Kram

  1. Ja, och sedan finns det ju mycket positivt i Sverige med under de kalla och mörka vintermånaderna. Jag tycker framför allt att det är mysigare med dovt ljussken från lamporna och tända ljus. Vi har inte riktigt så här. Men vi får drömma lite av det vi saknar helt enkelt. Kram!

 2. Ps och ju äldre jag blir desto svårare det är. Känner verkligen att vintern och kylan har bitit sig fast i benmärgen.

 3. He j Louise.

  Jag åker till Kemer och Chrystal de luxe.
  30 April till 11 Ma j.
  Jag betala endast11586kr för 2personer,
  Ultra all inclusive. Jag åker från Köpenhamn
  till Antalya.Allt ingår bagage och transfer flyg
  och all mat otroligt. Ha en fin dag Louise.

  1. Åh det låter härligt, ultra all inklusive…vad ingår då egentligen mer än “det vanliga”? Jag och Kadir bodde på ett härligt all inklusive hotell i Kemer för några vintrar sedan. Innan vi fick barn. Det var härligt även om det bara var 2 nätter. Men det var också rätt skönt att komma hem sen också. Hoppas att ni får en riktigt bra semester! Kram 🙂

Kommentera