Ordning, reda och många bollar i luften!

Har ni haft en bra tisdag?

Min har varit bra fast jag känner att jag fortfarande är lite ur fas sen förkylningen som inte riktigt är över men jag är betydligt bättre nu.
Och jag har hunnit med en hel del idag. Jag har svarat på mail och meddelande, pratat med min syster i telefonen, storstädat hela toaletten extra mycket och kört en maskin tvätt. Och självklart det vanliga med  matlagning, diska, bädda sängen och busat med barnen.

Jag har också försökt att bli klar med det här blogginlägget 3 gånger men varje gång har jag på något sätt blivit avbruten under halva tiden och har startat om flera timmar senare. Nu är det midnatt och hela familjen ligger och sover. Jag är nog en blandning mellan kvällsmänniska och morgonmänniska.
Oftast är jag oerhört trött vid 23-tiden, men mitt gamla jag (innan barn) blev trött först vid 02-tiden och lite av det hänger väl kvar fortfarande.

 

LouiseiTurkiet-Side 

Just nu så har jag många bollar i luften och det är kul men jag kan bli lite irriterad på mig själv att jag inte riktigt gör saker och ting i tur och ordning. Jag måste bli mer ordentlig på att göra klart saker innan jag börjar med något nytt.
En stor grej som verkligen är i rullning nu är våran butik. Säsongen är igång och nu när vi går in i April månad så kör vi igång på riktigt känns det som. Det är vårat första år som butiksägare och det är jättespännande men också lite skrämmande.
Även om inte jag jobbar i butiken så är jag ändå väldigt mycket delaktig och gör mycket vid sidan om.

Våran klädbutik ligger som ni redan vet på hotell Side Royal Paradise och vårat fokus ligger därmed på hotellets gäster. Man kan inte se våran butik eller ens ana att det finns en just där om man går förbi utanför hotellet. Så de som kommer utifrån och hälsar på i våran butik är just Ni, mina bloggläsare och eventuellt om ni tipsar era vänner, bekanta och hotellgäster på just era hotell. Och där ligger min stora fokus, ni som inte bor på hotellet.
Så inom kort kommer jag göra ett inlägg här på bloggen om hur man hittar till våran butik. Med en tydlig karta och bra information. Vi kommer också ha någon form av pickup-service men det är också väldigt smidigt att ta bussen till just “vårat” hotell från Side, Manavgat och så vidare.
Jag kommer inte vara på plats i butiken några särskilda tider eller dagar, men kommer ni på besök så får ni gärna säga till i förväg så kanske vi kan planera en bra dag och tid att ses på. Och annars så finns alltid Kadir i butiken som är riktigt grym på att hitta rätt klädstorlekar och sånt för er.

Vi kommer heller inte visa alla våra kläder här på bloggen utan bara en liten del, kanske lite sneak peak osv. Sedan får vi se hur vi jobbar med just butiken, bloggen och sociala medier. Jag har väldigt mycket idéer och dessutom en stor erfarenhet om hur sociala medier fungerar idag. Så det blir nog bra tillslut.

Nu ska jag ta och sova för imorgon är det en ny dag och nya, roliga äventyr på gång.
God natt!

 

FB- Före barn. Bilden är från sommaren 2012 och jag saknar mitt långa, lite mer friska hår som jag hade då. Snart blir det en tur till frisören och då funderar jag på ljusa slingor. Vi får se hur det blir.

2 kommentarer

  1. Hej Louise Kadir Adem o Edman
    Jag kommer nästa helg o kommer söka upp er butik.

    1. Hej Chris! Vad kul att du åker ner nu igen. Och vad kul att du vill komma och besöka våran butik. Åker du buss eller taxi så är det bara att säga Side Royal Paradise hotell så kommer du rätt. Sedan kan du fråga efter butik och Kadir på hotellet så visar säkert någon dig rätt. Det finns bara en klädbutik och även en sko och väskbutik intill. Ha en härlig semester!!

Kommentera