Nycklarna försvann!

Hej!
Hur har eran helg varit?

Min har väl varit bra, fast också lite halvkass. I fredags fick vi ett ordentligt regnoväder och det, i kombination med pollen i luften, har gett mig huvudvärk både lördag och söndag morgon. Kadir har gjort frukost denna helg och sedan har jag tagit en alvedon och lagt mig på soffan och halvt blundat, halvt kollat barnen. Dom leker bra ihop och jag ser till att alla platser de kan vistas på är säkrat och därför vågar jag stänga ögonen en minut eller två åt gången.
Och den som har mindre barn vet säkert om att de oftast inte låter en få stänga ögonen längre än så.
“Mamma, var är…” “Mamma, kan du hjälpa mig…” “Mamma, Esma tog min…” osv.
Nu mår jag bättre så jag hoppas att det är över nu. Jag är lite känslig för väderomslag som ni kanske vet.

img_20170402_115205_477.jpg

Kadir gjorde apelsinjuice till mig och barnen den här morgonen innan han åkte till jobbet.
Och Esma ville gärna vara med och hjälpa till.

 

Utöver det så har Esma dessutom tagit mina nycklar så jag har inte kunnat gå ut alls. Hon älskar min nyckelknippa och vill gärna ha den, provar alla våra lås här hemma även om nycklarna inte passar dit. Så även i lördags förmiddags. Sedan var nycklarna borta…
Det resulterade i att jag städade på stora balkongen igår och idag på förmiddagen hängde vi där. Så vi har varit ute fast inte riktigt sprungit av oss. Och jag har hittat nycklarna!
Jag letade överallt, framför allt på golvet och under soffan och sådana platser. Men nycklarna satt fast i ett nyckelhål till ett av våra skåp. Såklart, hon älskar ju att prova nycklarna i nyckelhål så det borde jag väl ha kunnat listat ut.

Vi hade besök av grannpojken idag också. Hans mamma behövde städa vardagsrummet så hon lämnade över honom till oss en timma. Och konstigt nog så fick jag mer städat under den timman än resten av dagen. För barnen lekte så bra ihop och då behövde jag aldrig vara till någon hjälp eller så.

20170402_115640.jpg

Det var väl lite om våran helg. Jag ser fram emot ny vecka för jag tror vi kommer få ett roligt paket på posten då. Imorgon funderar jag på om vi ska åka iväg till butiken. Adem behöver klippa sig och bredvid våran butik finns en frisör som Adem har klippt sig hos de senaste gångerna. Jag behöver kolla lite vilka kläder jag ska fota av och visa er här på bloggen. Det kommer inte bli allt men lite sneak peak kommer ni att få allt eftersom.

Ha det så bra och ta hand om dig själv och varandra!

img_20170401_143945_673.jpg

Min man bakade kaka i helgen så jag bjöd grannarna på detta igår och sedan passade jag på att äta lite medans barnen sov efter lunch.

Kommentera