Bara hålla babas hand!

Herrgud, vilken förmiddag vi har haft idag. Jag gillar att ha planer för dagen och jag satte verkligen en planering för vad jag och Esma behövde göra idag. Inget märkvärdigt men vi behövde bland annat åka till en särskild mataffär och lite annat vardagsfix.
Men vid 10-tiden så ringer Kadir och ber oss komma till våran butik istället. Så jag gör oss klara och vi åker dit. Väl där så vägrar Esma släppa Kadirs hand. Och han vill inte att någon kommer i närheten av henne och Kadir. Problemet är väl att alla som jobbar bredvid oss och våran butik mer än gärna vill komma fram och hälsa. Kadir behövde åka iväg en stund men inte ens det kunde han, Esma började gråta och var inte alls glad. Ingen fick komma fram och hälsa och Kadirs hand höll hon hårt i.

Så det fanns inte mycket vi kunde göra än att åka hem igen. Och det gick bra. Hon hade helt enkelt bara en sådan dag då hon bara ville ha sin baba ifred.

Vi ställde in dagens planer och fix och har istället bara varit hemma, lagat mat och busat. Men vi har också fått en överraskning här hemma som jag kommer berätta mer om i veckan. Ni som är nyfikna och vill få en liten sneakpeak redan nu kan kolla in min instastory på instagram. LouiseiTurkiet.se heter jag där.

Nu ska jag hänga tvätt i solen och sedan är det dags att börja med dagens middag. Jag tror vi ska äta kyckling av något slag. Vad äter ni idag? Har ni några middagstips så tar jag tacksam emot.

Esma med sin favorit på sin 1-års dag.
2016-12-04 09.09.39

2 kommentarer

  1. Aha… Var det en sådan kris? Bra ändå att hon inte blivit sjuk som jag trodde. ☺️ Vi åt gröna linser och bulgur med yoghurt, tomat och beiyaz peynir-börek vid sidan av. Jag åt samtidigt som jag bytte blöjor och kläder på en trött och hal bläckfiskbebis så jag hann inte riktigt märka om maten var god ellerinte.

  2. Hej!
    Jag åt en matlåda med rester från igår, det var köttfärslimpa, sås och potatis. Köttfärslimpan hade jag fyllt med en blandning av finhackad broccoli, hackad vitlök, lite Chiliflaks, champinjoner och riven ost, det är jättegott.
    Blev det kyckling hos er? Hur lagade du till den?
    Kram

Kommentera