Vi har fått paket!

– I samarbete med Herobility –

I måndags när Esma och jag kom hem ifrån våran butik, Royal paradise, så väntade ett paket utanför våran port. Äntligen!
Vi har nu gått in i ett samarbete med det svenska företaget Herobility.

Paket-turkiet-sverige

Vi kommer här med vara ambassadörer för Herobility vilket betyder att vi ska testa, recensera och visa produkter därifrån. Jag kommer även ha tävlingar och bjuda på härliga rabattkoder till er läsare och följare på bloggen och även på min instagram under den kommande tiden.

 

post-turkiet-sverige

Så nu har vi satt igång och testat det som fanns i paketet. Esma är väl den som testar mest eftersom innehållet var till henne men jag kommer även att skriva vad jag själv tycker om design, användning, hållbarhet etc.
Och jag kan redan nu säga att det finns en sak som jag älskar med HeroBottle. Vill ni veta mer om detta så får ni helt enkelt hålla utkik i min blogg.
För varje såld HeroBottle så skänker dessutom Herobility 5 kronor till Childhood Foundation. Childhood startades av H.M Drottning Silvia.

 

herobility-ambassadör

Rabattkod.

Är det så att du redan har hört talas om dessa produkter, eller du kanske själv vill testa dessa produkter..?
Beställer du ett startpaket så får du 20% rabatt om du uppger koden LOUISEITURKIET.SE20
Detta gäller ENBART startpaketet.

1 kommentar

  1. Hej,

    Jag har dammat av min gamla blogg och tänkte dra igång “veckans blogg”.
    Den första tänkte jag själv nominera tre bloggar och jag undrar om det är okej att jag nominerar din blogg 🙂

    Kramar Jenny

Kommentera