1 kommentar

  1. Vilka söta tomater!
    Kanske du sett på nätet att det idag runt kl var lastbil som körde igenom på Drottninggatan och in i Åhlens även skottlossning. 3 döda och sen skadadeoklart hur många. Centralen är utrymd all kollektiv trafik inställd och centrala delarna avstängda. Min man jobbar precis vid Sergels Torg och de sitter kvar på jobbet och får inte lämna huset. Otäckt han brukar flanera på sin lunch i de krokarna hade dådet skett bara en timme tidigare hade han kanske varit mitt i det. I skolorna som ligger centralt får lärare och elever stanna kvar min ena som går i en skola på Fleminggatan o de är fortfarande kvar då det varit skottlossning i närheten av Fridhemsplan där vi bor o Fleminggatan är nära nu gick TT ut o dementerade drssa uppgifter så snart kanske han kan gå hem via bakgator. På tv har polisen uppmanat alla att hålla sig inne o undvika de stora stråken o platserna i stan. Usch otäckt och jag tänker på de helt oskyldigt drabbade.
    Ingen bra start på denna helg.
    Kram och må så gott!

Kommentera