Undvika sociala medier!

Hejsan!
Förlåt för min frånvaro idag men det har faktiskt varit medvetet. Jag har verkligen försökt att hänga så lite som möjligt på sociala medier idag. Slutat scrolla, scrolla, scrolla. Likea, likea, likea. Och istället försökt att gå all in och ta tag i vårat hem istället. Det har verkligen varit ett kaos här hemma de senaste..ja, allt för länge får jag nog säga.

 

Jag vet inte hur jag ska hinna städa 3 rum, 2 toaletter, 1 kök och 3 balkonger på 9 timmar. Och under den tiden ska jag dessutom göra två måltider som räcker till alla familjemedlemmar som är hemma och äter, vilket kan variera beroende på vilken dag eller tidpunkt det är. Dessutom har jag en 16 månaders tjej som inte riktigt sitter och leker själv i 9 timmar. Nej, hon vill och får givetvis vara med och hjälpa till så att det blir som en lek för henne. Men tro mig, det blir liiiite mindre gjort då. Jag la ut en film på min instagram i helgen som visade detta, Jag plockade i duplo i plastlådan samtidigt som Esma plockade ur.
Vi har varvat städningen idag med dans, sång och annat skoj.

 

Hur som haver. Jag är inte färdig med städningen och har knappt kommit halvvägs men det får duga som det är nu. Förutom att jag faktiskt behövde röja upp här hemma så ska vi också få vänner på besök imorgon. Och därför ville jag få lite ordning här hemma. Jag har bjudit in till en pannkaks lunch med lite gofika efteråt och dessutom bakade jag en citron “kladd”kaka i eftermiddag. Den blev jättegod (ja, jag har provsmakat) men ganska så syrlig eftersom jag tog en större citron.

Vill ni ha receptet så hittar ni det här i så fall —>

citronkladdkaka

 

Nu ska jag ta och sova, klockan är förbi midnatt och hela familjen sover för länge sedan.
Ha det så bra!

1 kommentar

  1. Hej,
    Åker till Side om 2 veckor. Försöker planera vår resa då vi för första gången åker med vår dotter 9 månader.
    Googlade runt å hittade din blogg ! Undrar om du vet hur man smidigast tar sig mellan städer. Vi vill gärna besöka shoppingcentret terra city. går bussar? även på kvällen kl 22 ? vad kan en taxi å buss kosta?

    tacksam för svar, om du hinner ! ❤

Kommentera