Därför väljer jag att inte skriva om den Turkiska folkomröstningen!

Nu på söndag den 16 april så är det en folkomröstning i Turkiet. Ni har säkert redan hört om detta och ni kommer säkert få höra om det framöver.

Som ni vet så bor jag i Turkiet sedan ett par år tillbaka och jag kommer fortsätta att göra det.
Jag skriver på bloggen om mitt liv och jag blandar min vardag med mina åsikter och tankar. Jag är personlig men inte för privat utav mig, i mina blogginlägg.
Jag har beslutat mig för att inte skriva om folkomröstningen som kommer att ske på söndag. Varken innan, under eller efter.
Det betyder INTE att jag inte bryr mig, att jag inte har åsikter om det, att jag inte får information om valet.
Jag vill helt enkelt bara inte mata trollen. Och jag vill inte ha någon form utav diskussion eller ordkrig här på min blogg. Det är lite tråkigt att jag inte kan skriva om vad jag vill, hur jag vill men jag gör detta för min egen skull och för att bloggen ska fortsätta i en trevlig och bra ton. Diskussioner och pajkastning åt alla håll kan ni som vill, syssla med på andra sajter. Men inte här!
Därför väljer jag att inte skriva om folkomröstningen den 16 april.

 

turkiet-folkomrostning

 

Anledningen till varför jag skriver detta inlägg är också pga. trollen. Hade jag inte nämnt någonting alls om valet eller varför jag inte skriver om valet så hade jag fått kommentarer om detta på ett ganska så otrevligt sätt också.
För så gör trollen, de är inte trevliga.
De dumförklarar ofta andra människor, ifrågasätter och förlöjligar åsikter och kör med härskarteknik. Så nu sätter jag punkt här och jag hoppas att ni har förståelse för varför jag väljer att inte skriva mer om detta.

* Troll- även kallat nättroll. Människor som gömmer sig bakom en ipadress, dataskärm/telefon och gärna ofta anonyma som väljer att uttrycka sig och dumförklara andra människor på ett otrevligt sätt. Vill ofta starta en diskussion där hen inte accepterar andra åsikter än hen’s egna. Det enda rätta -enligt trollet själv.
Kom ihåg, du är aldrig anonym på internet.

5 kommentarer

  1. Låter som en bra plan,diskutera och läsa om politik svensk eller utländsk kan man göra på andra ställen;) Det är det jag gillar med din blogg att det alltid är trevliga/roliga kommentarer samt att dina inlägg handlar om det dagliga livet för er med inslag riktat till oss som har Side som vårt semesterparadis;)önskar dej och din familj en Glad Påsk<3

  2. Jättebra att du väljer det du känner är bäst för dig och för bloggen. Bra också att du förtydligar detta redan i förväg. Och sedan håller jag med Marie-Louise här att din blogg är så himla mysig och härlig att läsa så jag ser fram emot din vanliga bloggning. Glad påsk!

  3. Hej!
    Bra val instämmer i de 2 tidigare kommentarerna som finns.
    Glad Påks !

Kommentera