Söndagsplaner hos oss!

God morgon på er! 

Har ni fått snö hos er? Jag har sett mycket snöbilder de senaste dygnet på facebook och det verkar som om bland annat Stockholm har fått det klassiska “Jag trodde det var vår”-vädret. 

Vi har fint väder idag med och vi är redo att komma ut en sväng innan det blir för varmt för lek. 

Ha en bra söndag! 

6 kommentarer

 1. Vi är på Lanzarote och hälsar på släkten. Här är varmt och skönt. Hoppas det lugnat sig med vädret när vi kommer hem! Kram

 2. Hej Louise
  Tönkte bara höra med dig om vädret i början av maj hur brukar det vara. Vi ska resa till incekum pegasos resort den 14 maj! Vi kommer säkert och till Alanya och side också 😉
  Vart ligger er affär?
  Med vänlig hälsning, Hania

  1. Hejsan! Vad härligt med en semesterresa. Maj är fin månad och alldeles lagom varmt. Runt 25-28 grader om dagarna är det nog då. Har ni riktigt otur så kan det komma en regnskur men ja, det är ovanligt även om det skulle kunna komma. Det brukar gå över efter en timme, under natten eller så. Men kvällarna kan uppfattas som lite svala fortfarande så någon långärmad kofta eller kanske jeansjacka är att rekommendera.
   Våran butik ligger i Side-området. Det heter Kumköy men jag skulle nog vilja säga att det är i början av Evrenseki. Du hittar en bra vägbeskrivning och förklaring i det här inlägget –> https://louiseiturkiet.se/2017/04/13/shopping-i-side-varan-butik-och-karta/
   Vi kanske ses? Ha en skön semester! Kram

 3. Bara en vecka tyvärr måste ha fyra veckor i sommar. Lite vid jul. Vill ha mer semester! Hoppas snön är borta när jag kommer hem. Ha fått bilder från Stockholm ingen vacker syn. Skulle bo som du!! Kram 🙂

Kommentera