Giveaway på min instagram!

I eftermiddags medans Esma sov så pysslade jag med ett inlägg som jag gör i samarbete med Herobility. Vi har fått testa lite härliga och bra produkter från dem och detta ska ni få höra mer om senare i veckan.
Jag ska bara finslipa lite på inlägget innan jag är nöjd och lägga till bilderna som jag har tagit. Hoppas ni kommer att gilla det.

Men däremot vill jag tipsa er om en sak kring detta. Jag har just nu en tävling på min instagram även det i samband med Herobility.
Där kan du vinna en valfri produkt från dem. Du behöver ha instagram för att kunna delta i tävlingen. Och produkten behöver inte vara till just ditt barn utan det kan vara till ditt barnbarn, en väns barn, ett syskons nyfödda bebis eller kanske en liten kusin.
Sök upp mitt konto, LouiseiTurkiet.se (https://www.instagram.com/louiseiturkiet.se) och hitta bilden i mitt flöde som ni ser här nedan.
Ju fler gånger du tävlar desto större chans att vinna.

Giveaway-herobility

 

Och för er som inte kan vänta på att jag utser en vinnare (Tävlingen avslutas på söndag kl 20.00) eller vill redan nu prova dessa produkter som vi har fått ta del av, så har jag en rabattkod till er.
Vid köp av startpaket så får du 20% rabatt om du uppger koden LOUISEITURKIET.SE20 i kassan hos http://www.herobility.com
OBS! Gäller endast startpaket.

Kommentera