Butiken idag och Frost!

God morgon!

Hoppas att ni har haft en bra start den här morgonen. Det har jag. Esma vaknade visserligen strax efter klockan 06. Men det gjorde bara att vi åt frukost i lugna ro och sedan var vi redan klara med den klockan 8 och kunde göra oss i ordning utan stress. Så skönt.

Solen skiner och det är jättehärligt väder idag. Det sägs at det ska komma åska i eftermiddag och lite spridda moln men som det ser ut nu så tror jag inte det blir av alls.

Vi ska plocka undan här hemma lite, äta lunch och sedan åker Esma och jag iväg till butiken. Jag skrev om det häromdagen och föreslog att ni som är i Side, som kan och vill tar vägarna förbi våran butik på hotell Side Royal Paradise. Vi får väl se om någon dyker upp.
Och ni som inte kan eller är här i Turkiet just nu så kommer jag fortsätta lägga ut dessa “Ska vi ses”-inlägg allt eftersom.

Jag har flera blogginlägg på gång som jag borde ha lagt upp redan men som jag inte har hunnit klart med ännu. Varför har inte dygnet fler timmar för?
Vilket fall, jag tänkte börja lägga upp något från butiken för att visa vad vi har för något och jag tror jag ska börja med att visa några av våra Frost / Frozen-plagg. För det är väl fortfarande populärt bland barnen? Jag tycker jag ser Elsa, Anna och Olof plagg på många barn fortfarande. Tycker dina barn eller barnbarn om det?

Ha en riktigt härlig dag och ta hand om er själva och varandra!

Frostproduktpres

Kommentera