4 år som gifta – Fruktbröllop!

Idag är ingen vanlig dag för idag firar vi 4 år som gifta, fruktbröllop kallas det.
I sommar så har vi varit tillsammans i 8 år och halva tiden har vi nu alltså varit gifta. Mycket hände 2013, bra och dåliga saker men det var verkligen året som mycket förändrades även för mig som person. Jag blev vuxen på riktigt och gick in i min nya roll som mamma och fru. Saker som jag förut kunde irritera och störa mig på rör mig inte i ryggen idag. Jag är starkare men också svagare person. Jag är svag för mina barn, orolig att något ska hända dem, orolig för att de inte mår bra eller inte har roligt.
Men jag är en person som vågar säga ifrån, tar för mig mer, ifrågasätter ibland och är mer lycklig än någonsin.

Jag och Kadir är inte alltid i fas med varandra och kan bli irriterade och arga på hur den andra tycker, tänker, säger och agerar. Vi är olika varandra på det sätt att vi har olika bakgrunder, kulturer och uppväxt. Vårat modersmål är olika och vi har levt olika liv. Men för 8 år sedan började våra liv flätas samman och de senaste åren så har det blivit ännu bättre och vi har blivit ett ännu starkare team tillsammans. Och det är just ett team vi är. För att få vardagen att gå ihop, för att göra så bra för barnen som möjligt och för att lyckas bra med våran nya business – Våran butik.

Jag har fortfarande fjärilar i magen, älskar att tänka på allt vi har varit med om, alla stora och små händelser ihop och hur mycket stort vi har framför oss.
8 år av kärlek och lycka, 4 år som fru.

 

Här är några bilder från våran bröllopsdag för 4 år sedan. Ni kan läsa mer om hur vi firade HÄR. Tyvärr har flera bilder fallit bort tack vare blogg.se’s dåliga instagram-system.
Jag var alltså gravid i 6:e månaden, vi hade precis flyttat in i våran nya lägenhet och just denna dag fick jag ett par ordentliga sammandragningar men som tur var så befann vi oss hemma just då.

 

brollops-dag

brollopsfoto brollop-turkiet

gift-i-turkiet

5 kommentarer

  1. GRATTIS till er dag! Är så glad för allt du har och att du mår bra. Kram till er 🙂

  2. Grattis! Och oj så fort tiden går!
    Ha det gott och lycka till med sommar säsongen i butiken!
    Häls Kerstin (fr Finland)

Kommentera