Lunch på Favori i Side!

Igår åkte Esma och jag in till Side. Det var jättelänge sedan vi var där. Först hälsade vi på alla i Marias butik, det var kul att se dem igen. Sedan hälsade vi på Tropicpersonalen och sedan var vi framme vid vårat mål. Favori restaurang som ligger strax innan Dogan hotell.

Där väntade våra vänner Anna och Felix. Felix är några månader äldre än Adem. Tyvärr var inte Adem med denna dag men Esma lekte lite med Felix. Och vi åt alla en god lunch ihop.
Jag och Esma delade på en Hawaiipizza. Deras pizzor på Hawaii är riktigt goda tycker jag men det som kanske de flesta äter till lunch på detta ställe är deras dönerkabab. Den är också god.

Pizza-turkiet-favori

Även om Esma mest ville springa runt och inte alls sitta still så hann jag och Anna prata en del och det var skönt att bara komma iväg och träffa goda vänner över en lunch. Jag önskar att vi hade mer tid men jag är glad över att det blev av. Egentligen skulle vi sett’s i söndags på barnens dag men det blev inställt. Och den dagen var det halv storm i Side och Manavgat så vi hade kanske knappt kunnat sitta ner och prata något alls då.

Jag la upp en bild igår på min instagram, louiseiturkiet.se heter jag där, och frågade om någon hade varit på detta ställe som är känt och populärt bland skandinaver. Och det var även ett populärt ställe även bland mina följare märkte jag. Jättekul att läsa och härligt att så många ville kommentera.

Favori-side-turkiet

Side-2017
Strandpromenaden i Side. Det var väldigt varmt vid lunchtid så de flesta låg och solade. Anna och Felix hade varit inne i gamla stan innan de mötte oss och sa att det var en hel del folk där också.

 

 

Ni får ursäkta suddig bild här nedan. Men vi fick massa gott från Anna och hennes familj. Jag är i himmelriket nu.
Anna har också en blogg och har skrivit första delen av deras resa hit till Turkiet. Läs den och inspireras av olika sevärdigheter, restauranger och andra saker att göra och besöka i Side. Jag är säker på att hon kommer uppdatera mer framöver med mycket bilder härifrån.

Här hittar ni Annas blogg.

2017-04-26 18.21.49

1 kommentar

  1. Tack för fina bilder. Här var det minus imorse, brrrr. Härligt att se lite värmande bilder från Turkiet. Ha en trevlig dag!

Kommentera