Stentvättade tshirts, klänningar och tunikor!

Sist skrev jag om våra barnkläder i butiken, framför allt Frost som är efterfrågat.
Nu tänkte jag visa er lite av våra kläder för vuxna, män och kvinnor.
Detta är ett av mina favoritplagg som vi har i butiken, för just vuxna. Våra stentvättade kläder.
Personligen så gillar jag dessa dels för att de ser ganska så “tuffa” ut. Man kan matcha exempelvis en stentvättad t-shirt och jeans ihop men man kan också ha ett par helt vanliga byxor.
Du kan blanda olika stilar och få din klädstil att se tuff, fin, uppkläd, vardagsklädd eller festklädd ut. Detta plagg går till det mesta tycker jag.
Men bäst av allt är såklart tyget som är så otroligt mjukt och härligt. Kläderna har den sköna känslan av  “mjukt urtvättat”, ett plagg man älskar att använda, fast ändå som nytt, hållbart och fint.
Vi har just nu både herr -och damtshirts, med både mycket tryck och lite tryck. Med och utan krage. Vi har också stentvättade linnen, klänningar och även tunikor som går upp i större storlekar.
I klädbutiker för turister här i Turkiet, så som våran butik är, så kan storlekarna var något små mot vad man är van vid hemma i ex. Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Därför försöker jag och min man satsa på att köpa in större storlekar så att alla från xs upp mot större storlekar kan få ta del av våra kläder.

De stentvättade kläderna tycker jag passar lika bra till en tonåring i 14års ålder, till någon runt 25-30 år och tvåbarns mamma (det vill säga som mig) 
Det passar en person som precis har fått sitt första barnbarn eller kanske är mitt uppe i karriären. Men också till dig som är pensionär och bara njuter av livet helt enkelt.
Det finns ingen typ av ålder eller kroppsstorlek som köper de stentvättade kläderna för de passar det allra flesta.

Här nedan ser ni några av våra modeller och variationer av just stentvättade. Vill ni se fler färger, mönster och modeller så kom och besök oss i våran butik Royal Paradise på hotell Side Royal Paradise.
På den här länken hittar ni en vägbeskrivning till våran butik.

Hoppas att vi ses!

 

Damtshirts

Herr-tshirt

Klanning-stentvattad

Tunika-stentvattad

1 kommentar

  1. Go kväll Louise;) nu blev jag ju ännu mer sugen på att komma och shoppa hos er om 20 dagar;) behöver jeans,toppar mm mm;) hoppas verkligen att vi kan ses denna gången;)jag har ju semester så du kan bestämma dag/tid när det passar dej;) önskar dej och familjen en mysig kväll! Kram<3

Kommentera