Söndag och Valborg!

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra vecka och en skön helg. Min vecka började bra men halvvägs in så blev först Adem och sedan också Esma sjuka så jag känner att det har gått på halvfart sista dagarna.
Allting tar lite längre tid, humöret är inte alltid på topp för oss alla och det känns lite halvtrist faktiskt men idag så känns det som om vi går mot friskare mål. Vi får hoppas det.

Kan ni tänka er att det redan är första maj imorgon. Tiden flyger iväg och nu har vi en rolig månad framför oss. Och varmare.
Igår åkte barnen och jag till Migros och sedan var vi ute i en lekpark. Jag vet inte om det stämmer men det kan ha varit årets varmaste dag igår. Herregud, så varmt det kändes. Väl hemma igen så hinkade jag i mig vatten och svettades. Idag är det inte lika varmt men däremot en tryckande värme och helt molnigt. Regn på gång kanske?

På tal om väder. Varje månad skriver jag om vädret som har varit och jag kommer i dagarna skriva om vädret som var i mars och sedan även för april. Det kanske inte är så jätteintressant för er, särskilt inte mars som var så länge sedan. Men detta gör jag för att ha de kommande åren. Googlar man Side väder mars så ska man lätt kunna se på min blogg hur vädret kan se ut just den månaden.
Många som besöker Turkiet vill gärna veta hur vädret kommer att bli. Man kanske inte kan veta exakt men på ett ungefär med temperatur och nederbörd är det tänkt.

Nu ska jag dricka min kopp kaffe innan barnen vaknar igen. Hoppas att ni får en fin Valborg!

2017-04-25 13.47.29
Min nya kaffemugg som jag köpte i veckan. Jag tyckte den var så himla fin och bra storlek.

3 kommentarer

  1. Här blir det familje kalas me tårta och presenter för minstingen som fyller 17! Kram

  2. Hej,
    Klart det inte är någon sol idag…den tog vi med oss hem igår! Här hemma är det en strålande dag med hyfsad temperatur ☀️☀️☀️
    Ha det gott!

Kommentera