Städhjälp och planering av resa, tack!

Hej på er! Hoppas att ni har en bra onsdag.
Jag har behövt kolla flera gånger om det verkligen är onsdag idag eller inte. Adem är iväg till förskolan idag. Han hade säkert kunnat åka iväg igår med men jag ville ha honom hemma och under uppsikt för att se vad han orkade med efter en helg med mycket hosta.
I måndag’s var det första maj och helgdag även här i Turkiet så då var Adem hemma och förskolan var stängd.

Esma och jag åkte till mataffären efter att vi lämnat av Adem på förskolan, och strosade runt där ett tag. Det är så skönt att vara på plats redan kl 09 för då är det är inga andra i matbutiken.

Just nu sover Esma och jag ska plocka undan i vardagsrummet. Jag väntar fortfarande på städhjälp, någon som bara kan ta tag i allt och röja undan men det verkar inte komma. Nej, jag får helt enkelt ta tag i det själv. Nu börjar jag plocka fram sommarkläderna också och vinterkläderna ska tvättas och läggas undan.

 

Pratade med pappa i telefonen på förmiddagen idag också. Det blir en Sverige-resa i augusti i år igen och jag ser verkligen fram emot det. Först ska vi njuta av sommaren i Turkiet såklart och i år blir det inte 3-4 veckor i Sverige. Men tillräckligt för att vi ska kunna leka och ha kul på plikta i slottsskogen.

2 kommentarer

  1. Aha Slottsskogen, sammanträffande, jag bor i partille 🙂
    De har gjort så fint med lekplatsen för barnen, toppen det!

Kommentera