En blandad fredag!

Hejsan!
Hoppas att ni har haft en bra fredag. Nu är det helg och det ser jag fram emot.
Min dag har verkligen varit blandad. Det började bra med god frukost och när Adem hade lämnats på förskolan så åkte Esma och jag till mataffären.
Jag har redan nu klart för mig vad vi ska äta till lunch och middag idag, imorgon och på söndag så det känns skönt. Då slipper jag fundera på det.
Vi stannade till på en lekplats på vägen hem och lekte en stund. Två äldre personer var där med sitt barnbarn Defne. Hon var snart 3 år gammal och ville INTE lämna lekparken.
Som jag sagt tidigare så är den turkiska befolkningen otroligt trevliga och oftast nyfikna. De frågade vart jag kom ifrån och hur länge jag bott här.
Jag berättade om mina barn, min man och sedan stod vi och småpratade om livet här. Jag ursäktade mig för att jag inte pratade turkiska så bra men de sa bara “Ingen fara, vi förstår dig jättebra”
Efter ett tag blev det alldeles för varmt för att vara där och vi behövde åka hem med våra matvaror och börja laga lunch.

 

lekpark-turkiet
Här är en annan lekpark som vi var på för snart ett år sedan. Och i helgen.

 

När Esma somnat så tänkte jag storstäda och fixa med bloggen lite men tröttheten föll över mig. Vi har både igår och idag haft tryckande luft och sol blandat med moln. Det skulle komma en regnskur idag men det kanske blir i natt istället. För regn behöver vi verkligen.
Detta gjorde att jag blev trött och började få huvudvärk så jag bestämde mig för att ta en powernap på 25 minuter.
Men det kändes inte bättre efteråt, jag var jättetrött men tog mig samman och gjorde en stor, stark kopp kaffe som jag svepte. Efter den tog jag en huvudvärkstablett och någon timme senare var jag pigg och städade lilla balkongen. Skönt att det inte gick över till migrän den här gången.

När det var dags att hämta Adem så gjorde jag mig och Esma redo, tog min väska och stängde dörren. Vi har inget handtag på utsidan av ytterdörren vilket jag tycker är bra för då är det än svårare att ta sig in. Men vi har också automatlås så när jag stängde dörren och insåg att jag hade glömt nycklarna så var det kört. Med 3% batteri kvar så ringde jag Kadir som ändå skulle komma hem en sväng inom någon timme och bad han rappa på.

Ja, ni hör ju att dagen verkligen har gått upp och ner idag. Men nu ser jag fram emot helgen och imorgon tänkte jag skicka ut en fråga till er läsare som jag hoppas att ni vill ta er tid och svara på (För er det gäller) Mer om det imorgon. Vi hörs då!

Kärleksberoende

2 kommentarer

  1. Ha en trevlig helg! Kram ps sommaren har kommit till Karlskoga med 20,5 grader idag, tjooohooo (fast enligt prognosen så kommer den inte stanna länge, men men)

    1. Vi kommer den 30 Augusti till Side och Tropic, kommer tillbaka varje år

Kommentera