Tung i huvudet och utelek!

Hej, har ni saknat mig?
Ni får ursäkta min frånvaro här på bloggen men jag har åkt på en dunderförkylning delux. Igår var nog värsta dagen av de alla både med hosta och på kvällen fick jag något mellan huvudvärk och migrän. Det gick aldrig över till migrän denna gång, tack och lov men det var inte långt ifrån.
Det som lättade var en stark, ganska äcklig kopp kaffe och en turkisk kaffe innan natten.

image

Idag känns det bättre både med rethostan och huvudvärken. Men jag känner mig ganska mör i kroppen och huvudet känns tungt.
När vi hade lämnat Adem på förskolan så åkte Esma och jag hem för att fixa med bilstolarna i bilen. Vi lämnade in bilen på biltvätt i helgen och efter det så märkte jag att de flyttat lite på stolarna.
Sedan var Esma och jag ute en timme och lekte, gick på promenad och plockade stenar och blommor.

Känner jag mig bättre imorgon så kommer en uppdatering då igen.
Ha det så bra och ta hand om varandra och er själva!

image

1 kommentar

  1. Jag kollar lite då och då. Alltid kul att läsa din blogg men man förstår ju att du har annat för dig med. Ta hand om dig fina du. Kram

Kommentera