Vi har badkläder!

När vi köpte våran butik i höstas så var det inkluderat de kläder som fanns i butiken just då. Mycket har vi sålt ut under hösten och vintern för att ta in det vi själva gillar och vill sälja.
Utöver kläder, det vill säga allt från t-shirts, tröjor, klänningar, byxor, jackor och väst, barnkläder, träningskläder, strumpor, underkläder etc.
Så har vi också sjalar, handdukar, kepsar och hattar.

Men vi har dessutom bikinis och badshorts/speedos. Vi har inte riktigt bestämt oss för om detta är något vi ska fortsätta med eller om vi låter bli att köpa in det framöver.
Det var inte alls meningen att vi skulle ha det kvar men det finns en hel del på vårat hotell som vill köpa just detta och då har värmen och säsongen precis har börjat. Ju närmare juni-månad vi kommer ju fler kommer vilja bada.

Här kommer en del av våra badkläder och modeller. Vad tror ni, ska vi fortsätta med det eller ska vi låta det vara? Vad tycker ni, kommentera gärna.

Ni hittar mer om våran butik i kategorin “Vår butik – Shopping i Turkiet” och en vägbeskrivning till butiken hittar ni HÄR –>

Bikini8 Bikini9
Bikini7Bikini10 Bikini4 Bikini5 Bikini6Bikini3

 

Dessa modeller, som vi har i några fler färger än de som syns, har vi i något större storlekar också.

Bikini1Bikini2

Bikini11

 

6 kommentarer

 1. Badkläderna är snygga tycker jag . Varför tar du inte fler bilder på kläder som ni har i affären och säljer på nättet?

  Eva

  1. Vad kul att du gillade dem. Det är lite komplicerat att starta en webbshop. Så i början kör vi på butik och så får ni som besöker Turkiet och medelhavskusten komma och hälsa på oss där. Vi har massa fina plagg och sånt i butiken men jag vill inte göra min blogg till en reklamsida för våran butik heller. Men lite bilder kommer dyka upp allt eftersom. Kram!

 2. Hej =)
  Jag tycker absolut ni ska fortsätta med bikinis, allra helst om de finns i större stl, för det är inte alls lätt att få tag på då.
  Men ni ska nog vara tydliga med att skylta att ni säljer plagg i större stl, jag kan bara gå till mig själv, oftast tänker jag att det är ingen idé att ens titta, för det finns säkert inget jag kan ha ändå.
  Därför uppskattar jag om det är skyltat, är så jäkla jobbigt att fråga om det finns i större stl =/
  Kramar från mig

 3. Snygga bikini snygg mysdress o snygg gul klänning? kommer gärna o hälsa på er butik om jag kommer till side.. verkar vara en stor fin fräsch butik o ni att ni gå inför det ni vill sälja?

  1. Tack Jenny, vad kul att du gillar det. Butiken är inte så stor faktiskt. Men vi försöker ta in sånt som vi verkligen tror att folk köper.
   Sedan måste vi såklart anpassa oss efter gästerna på hotellet, vilket är mest tyskar och ryssar. Så vissa plagg kanske inte svenskar gillar, men det går hem hos ryssarna. Men jag försöker att styra och tipsa lite mer av “våran stil” också. Det svenskar gillar. 🙂
   Kram och hoppas att vi ses!

   1. Ja det förstår jag att om det är de människor där så tar man sådant som de gillar..?alltså jag menar ryssar o tyskar.. sen har jag hört att turkar ser upp till dom också..

Kommentera