Födelsedags vecka och härlig måndag!

Måndag snart över och ny vecka har startat. Denna veckan är dessutom en av de bästa på hela året. Jag vet, med flera års erfarenhet att denna vecka oftast alltid blir bra, härlig, mysig och…ja, oftast fint väder.
Hur kan jag veta det så bra? Jo, för det är min födelsedagsvecka.
På torsdag lämnar jag det glada och intensiva 20-åren bakom mig och tar ett steg upp till 30-åren.
Det är nu man verkligen är vuxen, eller? Alla är vi olika och jag känner mig inte alls som 30. Men jag har släppt min åldersnoja och accepterat att jag är där nu. Snart i alla fall. Jag känner att jag har börjat landa i den åldern. Så mycket har fallit på plats de senaste åren och jag är verkligen där jag vill vara nu. I livet och ganska så okej med åldern också som bara är en siffra egentligen.

Jag har inga planer på hur jag ska fira min födelsedag och jag vet inte om Kadir har några hemliga planer faktiskt. Han jobbar ju heeela tiden, men så är han lurig av sig och vem vet, han kanske har något planerat.

Den här veckan åker han till Istanbul igen. Han och en arbetskollega var där för någon månad sedan under 2 dygn för att kolla in återförsäljare, fabriker och utbud av olika typer av kläder.
Han har fått kontakt med några riktigt bra leverantörer och ska dit för att kunna göra beställningar. Vi har tagit fram lite olika idéer som vi har tänkt oss och vad vi vill satsa på. Nu ska vi bara få ihop det med fabriker, leverantörer och sånt.
Vi försöker satsa mycket på kläder i större storlekar också. Den typ av kläder vi säljer är oftast lite mindre än vad vi är vana vid från Sverige. Jag som har small-medium i vanliga fall använder för det mesta large från vår butik nu. Ibland xl när det kommer till ex. luvtröjor som jag inte vill att det ska sitta så tight.
Så därför vill vi hitta mycket i större storlekar men som dessutom ser snygga ut. Inte “tantiga” eller plagg som är sydda som tält bara för att det ska vara i storlek större.

klader-stor-storlek-turkiet

 

Idag var en riktigt bra och rolig dag som jag ska skriva mer om framöver. Men som ni vet så var jag i vår butik idag och träffade Marie-Louise och hela hennes gäng som shoppade loss hos oss. Marie-Louise är en person som läst min blogg väldigt länge nu och vi “känner” varandra på så vis. Och så kändes det verkligen när vi sågs idag, att vi har träffats jättemycket innan. Men det har vi alltså inte.
Flera av er bloggläsare är återkommande här på bloggen och många av er är jätteduktiga på att kommentera så att jag, med hjälp av era namn och alias, vet precis vilka ni är.
Det är kul. Jag har en fantastisk skara läsare och det är alltid så kul att se vad ni vill berätta för mig efter varje inlägg.
Och jag lovar att sätta mig och kommentera de senaste inläggen. Jag läser allt men just nu är jag rätt dålig på att svara på era kommentarer. Lovar att jag tar tag i det snart.

 

kaboompics_Office Desk Table With Red Roses

 

På tal om dagen så har jag jättemycket roliga bilder att visa er. Jag, Kadir och Esma tog en promenad vid strandpromenaden vid vårat hotell och jag fotade en hel del. Ni kan se lite av dagen på bilderna här nedan.
Idag var det bara några solglimtar och mycket moln vilket märks i bilderna men jag tror ni kommer gilla det ändå.
Däremot…Har ni instagram så gå in på min profil, LouiseiTurkiet.se och klicka på min “profilbild” Då kommer ni på något som kallas för instastory och ni kan se ett par korta klipp och bilder från vår dag.

Men skynda er, efter 24 timmar försvinner det och första klippet började vid 09-10-tiden idag och kommer alltså försvinna samma tid imorgon, tisdag.

 

BeautyPlus_20170522231541_save.jpg
Toaselfie på hotellet. Kvaliteen på min kamera ska vi inte ens tala om här…Bläää..snaaart blir det bättre bilder.

20170522_141541.jpgBeautyPlus_20170522231729_save.jpg

 

God natt från oss. Vi hörs imorgon. ♥

louise-levis-turkiet

 

9 kommentarer

 1. Go morgon Louise! Jättekul att träffas igår;) visst är det så att det kändes som vi träffades som “gamla” vänner;) jag lämnade 40-åren för nån vecka sen,känns ingen skillnad,känner mej fortfarande som 25 i sinnet;) livet blir vad man gör det till brukar man säga,och då väljer jag att vara glad och njuta istället för att tänka “åh vad gammal jag börjar bli” Idag blir det stranden för oss;) ha det så! Kramar till hela familjen<3

 2. Hej!

  Hoppas du får en riktigt fin vecka och en fin födelsedag.
  Här har vi oxå fint väder i Göteborg, härligt 🙂 och det bästa av allt jag är ledig med bara ett enda arbetspass på en hel vecka.

 3. Hej =)
  Det låter jättebra med ert tankesätt ang kläderna, tummen upp från mig =)
  Är butiken i närheten av Xanthe resort?
  Vi har inte bokat nån resa, än. Vi håller på att bygga om en hel del här hemma, det tar väldigt mkt tid (och pengar)
  Kram från mig

 4. Vad roligt med en egen butik! Men sommaren är jobbig med långa arbetstider. Härligt med fint väder, i alanya spöregnade det igår men idag är det sol igen

  1. Ja det är riktigt roligt och spännande, men nervöst också eftersom man inte vet hur det ska gå.
   Vi har riktigt fint väder nu också efter att ha haft ett par regnskurar förra veckan.
   Bor du i Alanya på heltid?

 5. Det förstår jag verkligen men jag såg att turismen hade gått upp 18 % i april så det ser lovande ut. Ja jag flyttade hit på heltid 2014 och trivs jättebra. Så kul att följa andra som också bor här 🙂

Kommentera