De får inte styra mitt liv!

Esma fick feber i natt och vi var uppe och tog alvedon då febern var ganska så hög. Hon har fått två nya tänder som jag tror var anledning till febern förra gången och hon har två nya som är precis synliga. Annars mår hon bra och har varit feberfri och full av energi hela dagen.

När jag var uppe i natt så slängde jag ett öga på telefonen. Jag nåddes då av nyheten om Manchester och det hemska terrordådet som precis skett. Usch, varför måste sånt här ske..? Varför måste massa oskyldiga, framför allt barn drabbas..?
Ibland undrar jag om världen någonsin kommer bli bra igen.

Men vi får inte idioterna som orsakar det här, ta över våra liv. För det är precis det dem vill. De vill ta kontroll över oss. De vill att vi ska gå runt och vara rädd, att vi inte ska få leva fullt ut så som vi själva vill. De vill begränsa oss.
Men det tillåter inte jag. Jag vill leva mitt liv precis så som jag själv vill och trivs med. Jag tänker inte låta dem styra mig. Ingen kan styra över mitt liv eller få mig att vara rädd för att leva.

Idag skänker jag en extra tanke till alla som drabbats runt om i världen.

image

Kommentera